Jaga seda postitust

SimplBooks 2023. aasta tagasivaade (0)

2023. aasta oli meie jaoks täis põnevust, innovatsiooni ja mitmeid eripalgelisi uuendusi. Uue aasta alguses vaatasime tagasi möödunud aastale ja panime kirja kõige põnevama statistika ja läbi viidud uuendused.

Kasvav kogukond

Selle aasta jooksul liitus SimplBooksi tarkvaraga lausa 3764 uut kasutajat. Koos uute liitujatega on SimplBooksi kasutajaid 2023. aasta seisuga juba üle 23 000!

Pidev uuendamine

Aastal 2023 oleme teinud kokku 51 tarkvara versiooniuuendust, millest iga versiooniuuendus sisaldas mitmeid väiksemaid ja suuremaid arendusi.

Suurim arendus on olnud järjepidev uue kasutajaliidese (UI) loomine ja avalikustamine. Kasutajaliidese uuendamisega alustasime pea 2 aastat tagasi, eesmärgiga muuta senine kasutajakogemus oluliselt lihtsamaks ja intuitiivsemaks. Nüüdseks oleme jõudnud finišisirgele ning esimene versioon on ametlikult väljas.

Lisaks tutvustasime teile täiesti uut veebilehte ja uut MINI paketti arvete koostamiseks. Märgilisemad arendused olid ka perioodiliste arvete seadistamine, massiline arvete saatmine ning dokumentide automaatne importimine.

MINI pakett sai loodud ettevõtetele, kes soovivad koostada ja saata pakkumisi ning müügiarveid (k.a. e-arveid). Ostuarvete ja raamatupidamise haldus selles paketis puudub. Loe erinevate pakettide kohta rohkem SIIT!

Populaarseim kuupäev

Arusaadavalt on iga kuu 20. kuupäev kõige populaarsem – sel kuupäeval on platvormil korraga onlines kõige rohkem kasutajaid. Rekordiks oli 20. november kell 14:50, mil oli korraga onlines lausa 337 kasutajat.

E-arved

Eelmisel aastal saadeti SimplBooksist välja 28 668 e-arvet! On tore tõdeda, et e-arvete maht kasvab aasta aastalt ja seeläbi väheneb paber- ja pdf-arvete saatmine. Lisaks on SimplBooksis e-arvete saatmine endiselt piiramatult lisa tasuta! Loe e-arvete saatmise kohta rohkem SIIT!

Uued tegijad SimplBooksi tiimis

SimplBooksi arendustiimiga liitus 2023. aastal lausa 4 uut spetsialisti, kes tõid endaga kaasa värskeid ideid ja teadmisi. Meiega liitusid 3 uut arendajat, Jesper, Jan ja Kerdo ning testija Mihkel. Samal ajal aga läks testija Reimond elutarkust ja kogemusi koguma hoopis Austraaliasse ning meie kõige pikajalisem arendaja Karoliina, uue ilmakodanikuga emapuhkusele.

Liidestustega säästetud aeg

Möödunud aastal säästeti pangaliideste kasutamisega kokku üllatavad 1 275 000 minutit, ehk 21 250 tundi, mis teeb 2656 täispikka tööpäeva ajavõitu. Jah, see nii uskumatult suur number näitab meile, kuidas raamatupidamise automatiseerimine säästab tohutult meie väärtuslikku aega.

Tunnustused

Viimaseks, kuid mitte vähem olulisem, pärjati SimplBooksi Gasell ettevõtte märgisega ning Edukas Eesti Ettevõte märgisega.

Gasellid on ettevõtted, mis on 3 aasta jooksul kasvatanud käivet ja kasumit rohkem kui 50%, loonud uusi töökohti ning kannavad endast kiiresti areneva ettevõtte olulisi omadusi – paindlikkus, kiirus ja julgus. Vaid alla 1% Eesti ettevõtetest on gasellid.

“Edukas Eesti Ettevõte ” märgist annab välja krediidiinformatsiooni ettevõte AS Creditinfo Eesti. Creditinfo Reiting on ettevõttele antav hinnang, mis määratakse majandus-, finants- ja maksekommete koondhindena. SimplBooksi kehtiv krediidireiting on AA ehk väga hea ning seda juba 5 aastat järjest. See on meie jaoks suur saavutus, sest vaid 7,1% Eesti ettevõtetest omab väga head AA reitingut. Loe rohkem meie teekonnast eduka Eesti ettevõtteni.

 

Täname teid, et olete osa meie arengust! Selle aasta eesmärk on jätkata teie raamatupidamise efektiivsemaks ja automaatsemaks muutmist.

Kas sul on mõni lugu või kogemus SimplBooksi kasutamisest 2023. aastal? Jaga seda meiega, kirjutades kommentaaridesse või meilile info@simplbooks.ee!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!