Jaga seda postitust

SimplBooks – Edukas Eesti Ettevõte 2019-2023 (1 kommentaar)

2023. aasta on olnud SimplBooksis siiamaani väga töine ja edukas aasta. Tulime välja uue kasutajaliidese ja veebilehega ning veel enne aasta lõppu pärjati meid “Edukas Eesti Ettevõte” märgisega, mille oleme nüüdseks pälvinud kokku juba 5 järjestikul aastal!

 

“Edukas Eesti Ettevõte 2023” märgist annab välja krediidiinformatsiooni ettevõte AS Creditinfo Eesti. Creditinfo Reiting on ettevõttele antav hinnang, mis määratakse majandus-, finants- ja maksekommete koondhindena. SimplBooksi kehtiv krediidireiting on AA ehk väga hea. See on meie jaoks suur saavutus, sest vaid 7,1% Eesti ettevõtetest omab väga head AA reitingut.

Krediidiraportis oli välja toodud, et kehtivaid maksehäired ega maksevõlgu ei ole SimplBooksil tekkinud. Lisaks toodi välja ka majandusolukorra ja finantsolukorra kokkuvõte:

Majandusolukord: Tulud on viie viimase aasta jooksul kasvanud. Kasumlikkus on väga hea. Omakapital on keskmisel tasemel. Põhikapital on viimastel perioodidel püsinud minimaalsel tasemel. 

Finantsolukord: maksevõime kordaja – väga hea, likviidsuskordaja – väga hea, maksevalmiduse kordaja – väga hea, raha laekumine – kiire. Võlakordaja – väga heal tasemel, ettevõte ei sõltu olulisel määral võõrvahenditest. Rentaablusnäitajad: puhasrentaablus – väga hea, aktiva rentaablus – väga hea.

SimplBooks tegevjuht Jaanus Reismaa kommenteerib hea krediitireitingu olulisust: “Krediidireiting on hea ülevaatlik näidik näiteks uutele klientidele või koostööpartneritele, kes võib-olla meist varem kuulnud ei ole, ilma et peaks hakkama erinevaid registreid läbi kammima või majandusaasta aruannet uurima. Täiendavat usaldusväärsust lisab ka see, et tegemist on nö sõltumatu kolmanda osapoolega.”

Eduka Eesti Ettevõtte märgis on meile suureks tunnustuseks. See on tõestus sellest, et meie visioon ja töö on oluline ning see inspireerib meid jätkama veelgi suurema pühendumusega. Oleme õppinud, et edu saavutamine on protsess, mis nõuab järjepidevust ja valmisolekut muutusteks.

Täname teid, et olete olnud osa meie teekonnast!

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

  • SimplBooks 2023. aasta tagasivaade - SimplBooks Vasta

    […] “Edukas Eesti Ettevõte ” märgist annab välja krediidiinformatsiooni ettevõte AS Creditinfo Eesti. Creditinfo Reiting on ettevõttele antav hinnang, mis määratakse majandus-, finants- ja maksekommete koondhindena. SimplBooksi kehtiv krediidireiting on AA ehk väga hea ning seda juba 5 aastat järjest. See on meie jaoks suur saavutus, sest vaid 7,1% Eesti ettevõtetest omab väga head AA reitingut. Loe rohkem meie teekonnast eduka Eesti ettevõtteni. […]

    31/01/2024 at 16:36

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!