Jaga seda postitust

Uus kasutajaliides SimplBooksis (0)

Mul on hea meel teatada, et tänasest oleme lõplikult üle läinud SimplBooksi uuele kasutajaliidesele. See tähendab, et nüüd ei ole enam võimalik vanale kasutajaliidesele tagasi lülitada, mis oli mõeldud ajutise pehmendava meetmena, et oleks aega harjuda.

See ei tähenda muidugi, et meie tööd on sellega lõppenud ja nii jääbki nagu praegu on. Uues kasutajaliideses on veel palju viimistlemist ees, näiteks mobiilsete vaadete osas, aga ka üldisi muutusi erinevate vaadete välimuses ja elementide paigutuses. Kõiki muudatusi ei ole aga uues kasutajaliideses mõistlik teha enne kui vana on lõplikult välja lülitatud, sest see tähendaks palju topelt tööd.

Miks me siis ikkagi kasutajaliidest (välimust) muutsime? Toon siinkohal välja kaks põhilist põhjust ja püüan need lahti seletada.

Tehnilised uuendused ja kaasaegsem välimus

Erinevad seotud teenused ja tehnoloogilised võimalused meie ümber on pidevas arengus ning seoses sellega on aja jooksul kasvanud ka klientide ootused meile. Püüame kasutusmugavuse ja automaatsuse osas olla pigem suunanäitajad, kui järelsörkijad. Me ei ole veel jõudnud ideaalse lõpptulemuseni, aga liigume selles suunas.

Tehnilise poole pealt ajaga kaasas käimine avaldub tarkvara võimalustes ning üldises turvalisuses ning kasutusmugavuses. Mitte et vanad tehnoloogiad halvad oleksid, aga ka IT vallas jõuab iga toode/teenus/tehnoloogia lõpuks oma elutsükli lõppu, pärast mida ei pakuta näiteks enam turvauuendusi.

Kaasaegsema välimuse taga peitub samuti mitu aspekti. Ühest küljest esteetika, aga teisest küljest funktsionaalsus, mis on välimust välja töötades juba läbi mõeldud. Vaadete seadistamine, mobiilsete seadmete tugi, dark mode (tulemas) jne.

Ettevalmistused tulevasteks arendusteks

Uut kasutajaliidest välja töötades mõtlesime juba uutele plaanitud funktsioonidele ja kuidas need sobituvad ja oleksid mugavad kasutada ning kuidas juba olemasolevat funktsionaalsust intuitiivsemaks ja personaalsemaks muuta.

Ideid on palju ja seda suuresti tänu sulle, meie kallis kasutaja. Tõenäoliselt me päris kõiki ideid ei jõua kohe lahendada ja osasid väga spetsiifilisi ideid pole mõistlik lahendada, aga täname sind tagasiside eest sellegipoolest. Mida ma saan täna öelda on, et kindlasti lisandub SimplBooksi veel palju erinevaid liideseid väliste süsteemidega ja täieneb näiteks CRM osa. Pisemaid täiendusi tuleb veel erinevatesse kohtadesse.

Meie visioon täna: maksimaalselt automaatne ja kasutajasõbralik tarkvara!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!