Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused novembris 2011 (0)

 

Taaskord aeg märku anda, mis vahepeal muutunud on. Seekord küll palju vähem kui loodetud ja mitmed vajalikud ja põnevad täiendused ikka veel arenduses aga siiski:

  • mugavamaks on muutunud müügiarvete, laekumiste, ostuarvete ja maksete sidumine finantskannetega – nt juhuks kui te ei soovi, et süsteem alati ise automaatselt finantskanded looks
  • kontode algsaldode haldamine on nüüd lihtsam ja loogilisem – ühe kuupäeva algsaldod salvestatakse automaatselt ühte gruppi
  • rida pisikesi veaparandusi ja täiendusi

 

Mõtlesin, et seletan veidi ka punkti, mis tundub läbi käivat igast meie uuenduste postitusest. Nimelt “veaparandused”. Kuigi enamikele tarkvaraarendajatele – vähemalt nende müügiosakondadele – ei meeldi tunnistada, et nende tarkvaras on vigu, siis meie seda ei häbene. Me anname endast parima, et vigade arvu minimeerida ning töötame topeltkiirusel kui meie kliendid mõne vea avastavad aga kui tarkvara muutub vähegi keerukamaks – rohkem kui paar rida koodi ning tarkvara töö sõltub kasutaja sisendist – on vead pea vältimatud.

Seega ei maksa lasta ennast sellest punktist heidutada vaid vaadata seda kui tarkvara arengu loomulikku osa.

Proovi SimplBooks demo SIIT

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!