Jaga seda postitust

Kermalen OÜ: üle 10 aasta SimplBooksiga (0)

Võtsime ette inspireeriva vestluse Mairi Uiboaiaga, kes jagas oma kogemusi sellest, kuidas ta SimplBooksi kasutamisega alustas ning milliseks on raamatupidamine ajas muutunud.

Mairi Uiboaed on Haljala kohaliku omavalitsuse finantsjuht ja Kermalen OÜ raamatupidamisbüroo üks asutajatest. Raamatupidamiseni jõudis ta lihtsast soovist tegeleda ettevõtlusega ning perekonnas olnud raamatupidajate toel alustasid nad oma raamatupidamisbürooga. Täna on ta mitte ainult kogenud raamatupidaja, vaid ka teadlik finantsjuht, kes väärtustab digitaalset mugavust ja tõhusust.
Paljud kohtusid tõenäoliselt Mairiga ka meie hiljutisel veebiseminaril, kus me rääkisime koos CostPocketiga raamatupidamise automatiseerimisest. Järelvaata meie veebiseminari SIIT.

Kermaleni klientide hulka kuuluvad ettevõtted erinevatest valdkondadest, alates mikroettevõtetest kuni toiduainetööstuse ja kaitsetööstuseni. Mairi jagab, et neile meeldib mitmekesisus ning uute valdkondadega tegelemine. Muuseas on Kermalenis raamatupidajad täielikud professionaalid, kellest kahel on 5. taseme raamatupidaja kutsetunnistus ning Mairil endal on 6. taseme vanemraamatupidaja kutsetunnistus.

Enam ei pea iga kuu kilekotiga tšekke raamatupidajale viima

Kermalen on tänu digitaliseerimisele peaaegu täiesti paberivaba, vaid mõned üksikud kliendid toovad endiselt dokumente paberil. Mairi meenutas, kuidas Kermaleni algusaegadel kliendid kuhjadega paberitel arveid tõid. “Õnneks nüüd on raamatupidamine SimplBooksi ja CostPocketi abiga niivõrd lihtsaks tehtud, et enam ei pea kilekotiga portsu tšekke raamatupidajale viima” naljatleb Mairi. Uute klientide puhul on lihtne,  sest juba hinnapakkumuse juures mainivad nad, et kogu infovahetus on digitaalne. Kokkuvõttes on ka kliendi elu lihtsam, kui ei pea paberite saatmisega mässama.

Kermalen OÜ on Simplbooksi kasutaja juba üle 10 aasta

Esimesena toob Mairi välja lihtsuse ja kasutajasõbralikkuse, mis on SimplBooksi põhilised tugevused: “Põhimõtteliselt kõike saab käsitsi muuta, lihtsalt oluline on teada, mida täpselt muuta ja mis tulemust sa soovid”.

SimplBooksi liidestusel CostPocketiga on oluline panus paberivaba kontseptsiooni, võimaldades ostuarvete digitaliseerimist. See funktsioon on oluliselt lihtsustanud nende igapäevaseid tegevusi ja vähendanud pabertšekkide kogust.

Lisaks toob ta esile SimplBooksi uues kasutajaliideses käibemaksuaruande parema struktuuri, kus aruanne ja raport on omavahel seotud, tagades andmete täpsuse ja kokkulangevuse juba koostamise hetkel. See on oluline samm efektiivsuse suunas, võimaldades kiiremat kontrolli ning vähendades võimalikke vigu.

SimplBooks on esmakasutajale väga lihtne ja kasutajasõbralik

Mairi Uiboaed rõhutab veel, et SimplBooksi kasutamine on eriti mõistlik väikeettevõtetele, sest kõik on olemas ja see pole liiga keeruline ka algajal selgeks saada. Lisaks on SimplBooksis eeliseks hind, sest kuutasu sees on juba palgamoodul, laoarvestus ja kaks kasutajat. See tähendab, et ettevõtjatel ei ole vaja maksta lisatasusid lisamoodulite eest, sest kõik vajalik on ühes paketis.

“Kas selle eest võib vangi ka minna?”

Mairi jagas meiega ka hiljutist lugu nende igapäeva tööst, mis on ühtaegu naljakas ja mõtlemapanev. See seik puudutas klienti, kellel oli raamatupidamises üpris lihtne viga. Ehkki see oli hõlpsasti parandatav küsis klient tõsiselt ja sosistades: “Kas selle eest võib vangi minna?”
See humoorikas intsident viskab naljaga öeldes valgust raamatupidamise keerukusele ja klientide hirmule eksimise ees. Samas aga näitab klientide usalduse olulisust raamatupidajate vastu. Kui usaldus on ehitatud, muutub keeruline töö lihtsaks ning koostöö nauditavamaks nii kliendile kui ka raamatupidajale.

 

Kermalen on hea näide, kuidas ka väikese büroona on võimalik pakkuda mitmekülgset ja kvaliteetset teenust. SimplBooksi paindlikkus ja lihtsus on aidanud Kermalenil keskenduda olulisele – klientide nõustamisele ja kvaliteetsele raamatupidamisteenusele.

Kermalen OÜ on raamatupidamisbüroo, kes pakub raamatupidamisteenust väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, osutades täisteenust alates palga- ja laoarvestusest kuni jooksvate arveldusteni. Lisaks pakuvad nad nõustamist ettevõtjatele, kes tegelevad jooksva raamatupidamisega ise.
Seega, kui vajad kvaliteetset raamatupidamisteenust, siis võta nendega ühendust: Mairi Uiboaed, mairi@kermalen.eu,  tel: 554 7556.
Rohkem infot: www.kermalen.eu.

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!