SimplBooks Coop Bank Gateway liidestus

Jaga seda postitust

Lisandus Coop Panga Gateway liidestus (0)

Oleme SimplBooksi tarkvarasse lisanud järjekordse kohaliku panga liidese. Seekord oli siis aeg Coop Panga käes. Nagu mitme teise pangaliidese puhul saame rõõmuga öelda, et ka see liides ei maksa teile midagi lisaks!

Coop Panga Gateway liidestusega kaasneb võimalus automaatselt pangaväljavõte SimplBooksi importida. Eelmise päeva tehingud imporditakse automaatselt igaöiselt SimplBooksi ja need ilmuvad pangatehingute impordi vaatesse. Pangatehingute impordi vaatesse pääseb nüüd mugavamalt läbi ettevõtte ülevaate (dashboardi) lehe, kus kuvatakse ülevaatlikult ootel (salvestamata) pangatehingute arv. Lisaks saab Coop Panga liidestuse kaudu maksekorraldusi panka saata, mis tuleb siis veel pangas kinnitada.

Uue liidestuse aktiveerimise ja kasutamise kohta on täpsem juhend meie kasutusjuhendite keskkonnas SIIN.

Ja nagu teiste pangaliideste puhul rakenduvad Coop Panga liidesele samad keskkonna seaded ehk n-ö korras ja duplikaat tehinguid on võimalik täiesti automaatselt töödelda. Vaikimisi on see võimalus välja lülitatud, aga kui see võimalus sisse lülitada, siis salvestatakse “korras” staatusega laekumised ja maksed täiesti automaatselt SimplBooks keskkonda ning seotakse sobivate arvetega ning “duplikaat” staatusega tehingud kustutatakse automaatselt tehingute nimekirjast.

Ikka sammhaaval automaatsema ja mugavama tarkvara poole!

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!