Jaga seda postitust

Tootmismoodul SimplBooksis (0)

Lisasime SimplBooks keskkondadesse lihtsa tootmismooduli just mikro- ja väiketootjate jaoks. Selle lihtsa tootmismooduliga saab raamatupidamisse tekitada tootmise dokumente kas käsitsi või eelnevalt loodud retseptide alusel. Tootmise dokumentide tulemusena saavad valitud laoartiklitest (tooraine) teised artiklid (pooltooted või valmistooted) ning lisaks koostab SimplBooks vajalikud raamatupidamislikud kanded.

Tootmismoodul

Tootmismooduliga seoses lisandus peamenüüsse “LADU” menüüsse kaks uut nimekirja: retseptid ja tootmine. Esimese alt saab lisada tootmise lihtsustamise jaoks mõeldud retsepte, kusjuures retseptide arve ei ole piiratud. Retsept kujutab endast eelseadistatud tootmise kaarti, kus on võimalik määrata nt. tootmise kirjeldus, vaikimisi sihtladu pooltoodangule või valmistoodangule, tootmise toorainete nimekirja koos kogustega ning pooltoodangu või valmistoodangu nimekirja koos saadavate kogustega. Tootmise alt saab aga lisada juba tootmise dokumente näiteks eelnevalt kirjeldatud retseptide alusel.

Tootmismoodul

Eelneva tulemusena tekib valitud sihtlattu lõpptoodete varu, mida saab lisada müügiarvetele. Olgu siinkohal täpsustuseks öeldud, et tegemist on lihtsa tootmismooduliga, mitte tootmise planeerimise mooduliga.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!