Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused jaanuaris 2012 (0)

 

Uuel aastal uue hooga!

Midagi suurejoonelist ei ole hetkel veel teatada seoses arendusega. Oleme aasta alguses põhiliselt tegelenud olemasoleva funktsionaalsuse lihvimise ja parandamisega. Ehk siis pisitäiendused, bugide parandused ning mõningased kasutajamugavuse parandused, mis said poole kuu pealt kõigile kättesaadavaks tehtud.

Enam mainimist väärivad ehk paar kasutajamugavuse parandust. Esiteks sai keskkonna päis kompaktsemaks muudetud, et teie jaoks olulisele infole oleks rohkem ruumi. Teiseks oluliseks muudatuseks on, et kõik nimistud hoiavad nüüd viimati kasutatud filtreid ja seadeid meeles. Seda siis aktiivse sessiooni vältel.

Jaanuari teisel poolel keskendusime automaatsete kontrollide lisamisele, mis annavad märku võimalikest vigadest enne kui need probleemseks muutuvad. Seni on tulemused head olnud ning võime rahuliku südamega teie jaoks oluliste arendustega edasi minna.

Ja tänud ka kõigile meie kasutajatele, kes on jätkuvalt soovitusi jaganud kuidas ja mida võiks paremaks või mugavamaks muuta.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!