Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused augustis 2012 – Palgaarvestus (0)

Lisasime just äsja SimplBooks keskkonda Palgamooduli (töötasud). Küll umbes kaks ja pool kuud hiljem kui esilagu välja sai lubatud aga usume, et see oli ootamist väärt. Jätame lõpliku sõna selles osas siiski teie, kasutajate, otsustada.

Mis siis täpsemalt lisandus? Mõtlesime pikalt ja sügavalt, et kas teha hästi lihtne lahendus, mis sisuliselt arvestab ainult makse ja teeb automaatseid kandeid või näha rohkem vaeva praktilisema lahendusega. Nagu ajalisest viivitusest aru on saada valisime keerulisema aga samas palju huvitavama tee. Nimelt lisandus töötajate haldus, nö tööaja kalender ning kõige eelneva tipuks töötasude arvestus. Sisuliselt on esimesed kaks töötasude arvestusele toeks. Vast olulisem on tööaja kalender, mis on mõeldud abistama ja lihtsustama puhkuste ja haiguspäevade tasude arvestamist. Soovi korral saab seda rakendada ka nt eritariifide arvestusse nagu nt eritasu riigipühadel jne.

Aga mis siin enam ikka viivitada. Nagu öeldakse – oma silm on kuningas. Kui te pole veel SimplBooks-i kasutaja, siis saate palgamooduliga tutvuda meie Demo keskkonnas. Kindlasti on oodatud igasugune tagasiside nii palgamooduli kui ka kõige muu osas.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!