SimplBooks uuendused augustis 2012 – Palgaarvestus

SimplBooks uuendused augustis 2012 – Palgaarvestus

16. august 2012, 10:57 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Lisasime just äsja SimplBooks keskkonda Palgamooduli (töötasud). Küll umbes kaks ja pool kuud hiljem kui esilagu välja sai lubatud aga usume, et see oli ootamist väärt. Jätame lõpliku sõna selles osas siiski teie, kasutajate, otsustada.

Mis siis täpsemalt lisandus? Mõtlesime pikalt ja sügavalt, et kas teha hästi lihtne lahendus, mis sisuliselt arvestab ainult makse ja teeb automaatseid kandeid või näha rohkem vaeva praktilisema lahendusega. Nagu ajalisest viivitusest aru on saada valisime keerulisema aga samas palju huvitavama tee. Nimelt lisandus töötajate haldus, nö tööaja kalender ning kõige eelneva tipuks töötasude arvestus. Sisuliselt on esimesed kaks töötasude arvestusele toeks. Vast olulisem on tööaja kalender, mis on mõeldud abistama ja lihtsustama puhkuste ja haiguspäevade tasude arvestamist. Soovi korral saab seda rakendada ka nt eritariifide arvestusse nagu nt eritasu riigipühadel jne.

Aga mis siin enam ikka viivitada. Nagu öeldakse – oma silm on kuningas. Kui te pole veel SimplBooks-i kasutaja, siis saate palgamooduliga tutvuda meie Demo keskkonnas. Kindlasti on oodatud igasugune tagasiside nii palgamooduli kui ka kõige muu osas.

Rene Meres

rene@simplbooks.ee

Rene tegeleb SimplBooksis põhiliselt turunduse, reklaami ja ekspordiga. Blogis puudutab Rene ettevõtluse, interneti ja raamatupidamisega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar