Jaga seda postitust

Lisandus LHV Connect liidestus (1 kommentaar)

 

Esimene automaatne panagaliides nüüd ka SimplBooks tarkvaras! Lisasime just LHV pangakontode liidestamise võimaluse. See tähendab, et kui aktiveerite LHV Connect liidestuse, siis jõuavad LHV pangakontodel kajastatud tehingud automaatselt teie SimplBooks keskkonda. Teil jääb üle vaid tehingud kinnitada.

Lähitulevikus lisame kindlasti ka täisautomaatse kinnitamise võimaluse ehk teil ei ole vaja uute tehingute kajastamiseks ise nö lillegi liigutada. Mis saab teiste pankadega? Rahu, ainult rahu nagu ütles üks tuntud lastekirjanduse tegelane. Püüame võimalikult kiiresti liidestada ka teised Eesti suuremad pangad parima ja lihtsaima raamatupidamistarkvaraga SimplBooks!

Täpsema info liidestuse aktiveerimise kohta leiate SimplBooks kasutusjuhenditest SIIT.

Lisandus Swedbank Gateway liidestus

https://www.simplbooks.ee/2020/04/lisandus-seb-baltic-gateway-liidestus/

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!