Jaga seda postitust

Lisandus Swedbank Gateway liidestus (4)

 

Rõõmusõnum kõigile SimplBooks kasutajatele, kes on juba pikisilmi oodanud Swedbanki liidestust. Täna on SEE päev! Lisandus Swedbank Gateway liidestus. Hea uudis on ka see, et see liidestus ei maksa teile midagi lisaks.

Mis täpsemalt lisandus?

Swedbank Gateway liidestusega kaasneb võimalus automaatselt pangaväljavõte SimplBooksi importida. Eelmise päeva tehingud imporditakse automaatselt igaöiselt SimplBooksi ja need ilmuvad pangatehingute impordi vaatesse. Pangatehingute impordi vaatesse pääseb nüüd mugavamalt läbi ettevõtte ülevaate (dashboardi) lehe, kus kuvatakse ülevaatlikult ootel (salvestamata) pangatehingute arv ning põgus eelvaade. Lisaks saab Swedbanki liidestuse kaudu maksekorraldusi panka saata, mis tuleb siis veel internetipangas kinnitada.

Kuidas seda kasutada saab?

Uue liidestuse aktiveerimise ja kasutamise kohta on täpsem juhend meie kasutusjuhendite keskkonnas SIIN. Lühidalt toimub Swedbank Gateway liidestuse aktiveerimine täiesti automaatselt. Pärast SimplBooksis liidestuse aktiveerimist saab liidestuse lepingu kiirelt Swedbanki internetipangas allkirjastada ning see info jõuab juba vähem kui tunniga SimplBooksi.

Kas see on kõik?

Mitte päris. Vahepeal lisandus meil seadete alla ka võimalus nö korras ja duplikaat tehinguid täiesti automaatselt töödelda. Vaikimisi on see võimalus välja lülitatud, aga kui see võimalus sisse lülitada, siis salvestatakse “korras” staatusega laekumised ja maksed täiesti automaatselt lõplikult SimplBooks keskkonda ning seotakse sobivate arvetega ning “duplikaat” staatusega tehingud kustutatakse automaatselt tehingute nimekirjast.

Swedbank liidestusega on meil hetkel otseliidestustel ring peal. Julgustame kõiki meie kasutajaid (ka tulevasi) pangaliidestusi kasutama, sest see on väga selge ajasäästu koht. Ikka selleks, et teil kuluks vähem aega raamatupidamisele ja oleks rohkem aega oma põhitegevuse jaoks!

Lisandus SEB Baltic Gateway liidestus

Lisandus LHV Connect liidestus

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Comments (4)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!