Jaga seda postitust

SimplBooks 2022 kokkuvõte (0)

Hei-hei! Avastasin hiljuti, et eelmisel aastal jäi meie blogi natuke unarusse ja tihti ei olnud meeles märku anda, millega me n-ö tagatubades tegeleme. Eelmine aasta oli meie jaoks jällegi teistsugune kui ükski varasem aasta ja kohati päris keeruline, aga täna saan tõdeda, et kokkuvõttes oli aasta edukas ja SimplBooks jätkab tugevas kasvutrendis.

Miks siis eelmine aasta vähem uuendusi oli? Ega tegelikult töömahu mõttes ei olnud vähem. Pigem just rohkem, aga eelmisel aastal investeerisime palju aega tulevikku, millest suur osa saab nähtavaks just käesoleval aastal. Nimelt oleme uuendamas SimplBooksi kasutajaliidest ehk kogu välimust. Sellega seoses uueneb ka meie bränd ja veebileht, mis on meid hästi teeninud juba üle 7 aasta. Lisaks sellele sai hulga aega investeeritud rakenduse back-endi tehnilisele uuendamisele. See viimane ei paista küll lõppkasutajale välja, aga on vajalik tarkvara jätkusuutlikkuse säilitamiseks ja turvalise teenuse pakkumiseks tänapäeva pidevalt muutuvas IT-maailmas.

Miks me kasutajaliidest uuendame? Oleme minevikus juba korra ühe sellise suure muutuse läbi viinud. Kasutajaliidese uuendamine ei ole meie jaoks aga mitte ainult välise ilme kaasajastamine või ilusamaks/puhtamaks muutmine, vaid ettevalmistus järgmisteks olulisteks arendusteks, et tarkvara lihtsamaks ja paremaks muuta. Vana (praegune) kujundus on mitmes mõttes oma maksimumi saavutanud ja ei võimalda mõistlikult kõiki neid lennukaid ideid realiseerida, et SimplBooksi kasutajakogemus veelgi paremaks muuta.

Ja see ongi kõik? Mitte päris. Päris ilma funktsionaalsuse parandamiseta me siiski vastu ei suutnud panna. Juba 2022 esimeses pooles lisandus SimplBooksi masin-masin liidestus EMTA-ga ning sügise lõpuks jõudsime ümber teha CostPocketi, Finbite’i, Envoice’i ja Telema liidesed, mis nüüd töötavad päris automaatselt. Enam ei ole vaja dokumentide importimiseks nuppu vajutada ning soovi korral saate sisse lülitada täisautomaatse töötlemise.

Käesoleval, 2023. aastal on meil sulle, kallis SimplBooksi kasutaja või tulevane kasutaja, pakkuda palju uut ja põnevat ainult kõige paremas mõttes. Rohkem automaatikat ja lihtsam tarkvara!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!