Jaga seda postitust

Liideste uuendused SimplBooksis (0)

Viimase poole aasta jooksul oleme uuendanud pea kõiki liidestusi seoses erinevate kuludokumentidega. Olgu nendeks siis ostuarved või kulutšekid. Mõned uuendused läksid esimese hooga veidi vussi, aga püüame enda vigadest alati õppida. Näiteks alati ei ole “vähem nuppe” parem.

Mis siis täpsemalt muutus?

Erinevate liidestuste muutmiseks oli mitu mõjusat põhjust. Esiteks olid mitmed tarkvarad aastate tagusest ajast omajagu edasi arenenud ja lisandunud oli uusi võimalusi. Mõnda olid lisandunud lisaks tavalistele ostuarvetele kuluaruanded. Lisasime nende uute aruannete ja dokumenditüüpide laadimise võimaluse SimplBooksi.

Mõne liidese tegime lihtsalt automaatsemaks. Automaatsem tähendab antud juhul seda, et need liidestused, mis eeldasid seni kasutaja poolt nupuvajutust andmete laadimiseks, sünkroniseeritakse edaspidi igaöiselt ilma kasutaja sekkumiseta.

Mida see sinu jaoks tähendab?

Imporditud dokumendid ettevõtte ülevaates

Kui oled kokku puutunud või kasutad mõnda allpool nimetatud liidest SimplBooksis, siis peaksid teadma järgmist. Edaspidi imporditakse sinu poolt kasutatava liidestuse dokumendid automaatselt SimplBooksi igal ööl. Dokumendid tekivad “Imporditud dokumendid” nimekirja, kus neid on võimalik hallata ja raamatupidamisse salvestada. Juhul, kui importimise käigus leitakse uusi dokumente, siis selle kohta tuleb teavitus sinu keskkonna postkasti. Imporditud dokumentide nimekirja pääseb hetkel läbi ettevõtte ülevaate lehe, kus on eraldi paneel infoga imporditud dokumentide kohta. Lähitulevikus plaanime seda märksa mugavamaks ja ligipääsetavamaks teha.

Imporditud dokumentide nimekiri kuvab ülevaadet süsteemi imporditud aga veel töötlemata dokumentidest. Soovi korral on võimalik vaadata ka arhiivi, kus asuvad juba töödeldud dokumendid. Dokumentide töötlemise valikud sõltuvad, millisest kanalist dokument on tulnud ehk milliseid dokumente sealt üldse tulla saab.

Imporditud dokumendid

Kirsina tordil on iga liidese juures võimalik nüüd eraldi ära märkida, kas soovite, et imporditud dokumente töödeldaks automaatselt ehk siis sarnaselt pangatehingute impordiga. Kui süsteem suudab imporditud dokumentidel kõik vajaliku info tuvastada, siis on võimalik lasta sellised dokumendid kohe automaatselt salvestada näitekst ostuarvete alla. Juba salvestatud dokumente saab ka loomulikult veel muuta.

Antud variant ei sobi ilmselt aga veel kõigile, sest keerukamate arvete puhul, kus eri read oleks vaja panna erinevatele kulukontodele, eeldab, et kuskil oleks vaja ära määrata konteerimise reeglid.

Millised liidesed uuenesid?

Hetkel on uuendatud Finbite’i, Envoice’i, CostPocketi ja Telema liidesed. Lisaks plaanime lähiajal samasse süsteemi liita keskkonna postkasti, kuhu on seni olnud võimalik edastada e-kirju koos manustega, näiteks ostuarvetega. Senine postkasti lahendus pole aga olnud kõige mugavam või selgem viis sissetulnud dokumentide haldamiseks ja töötlemiseks.

Ja veel….

Imporditud dokumentide nimekirjaga kaasneb veel üks lisavõimalus. Nimelt on nüüd võimalik kannetele, ostuarvetele ja kuluaruannetele lisada manuseid ka imporditud, kuid veel töötlemata, dokumentide hulgast.

 

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!