Jaga seda postitust

Uus ettevõtte ülevaade ehk moodsa nimega dashboard (0)

Kõik on uus septembrikuus! Ehk mitte päris kõik siiski, aga päevad hakkavad lühemaks jääma ja ilmad külmemaks minema nagu igal aastal, kogu maailm maadleb endiselt koroonaviirusega…

SimplBooksis on aga taas põnevad ajad, sest kohe-kohe on välja tulemas mitu suurt ja põnevat uuendust. Küll väikese hilinemisega võrreldes sellega, mis me ise lootsime, aga siiski. Esimesena astub lavale …. (trummipõrin) ….uuenenud ettevõtte ülevaade.

 

 

Ettevõtte ülevaade või nagu seda välismaa tarkvarades nimetatakse – “dashboard” (armatuurlaud) on SimplBooks tarkvaras juba mitmed aastad olemas olnud. Seni oli see aga selline nagu meie ette dikteerisime ja olgem ausad – ega seal üleliia palju ülevaatlikke graafikuid olnud ja nii mõnigi igapäevaselt oluline infokild oli ka puudu. Tegime nüüd selles osas tublisti korrektuure! Nimelt täiendasime ettevõtte ülevaate lehte mitmete uute graafikute ja tabelitega ning muutsime ülevaate kasutaja poolt seadistatavaks. Kusjuures iga ettevõtte kasutaja, kellel on õigus ettevõtte ülevaadet näha, saab selle vaate kujundada vastavalt enda huvidele.

Võibolla kõnekamad ja olulisemad täiendused selles vaates on maksmata ja ületähtaja arvete kuvamine (koos graafikutega), töötasude ja maksude koondinfo kuvamine. Ühtlasi integreerisime pangaimpordi vaate ettevõtte ülevaatesse.

Ja veel …kui te näete, et ettevõtte ülevaate lehelt on veel mingi oluline infokild puudu, siis andke julgesti märku. Kes teab – äkki saame selle lünga täita.

 

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!