Jaga seda postitust

SimplBooks tiim käis räätsamatkal (0)

Möödunud teisipäeval (17.09) otsustasime kogu kollektiiviga minna veidi värsket õhku hingama ja pead tuulutama – kuna variante oli palju, kuhu koos minna, siis lõpuks suutsime valida välja ühise tegevuse ja kõigile sobiva päeva ning valituks osutus räätsamatkale minek. Kuna käes on juba üsna jahedad ja vihmased sügisilmad, siis õnneks sellel päeval ilmaga meil vedas. Matk oli väga tore, sest nalja sai palju, eriti üksteise kulul nagu meil juba kombeks on! ?

Räätsamatka jooksul saime meie matkajuhilt Gertrudilt palju uusi teadmisi ja vanu meelest läinud loodusõpetuse või geograafiatunni teadmisi meelde tuletada. Laadisime enda C-vitamiini varud täis jõhvikate ja pohladega, mida Kakerdaja rabas leidus suurel hulgal! Matka lõpetasime põneva rababingoga, mille võitis korraldaja. Naljakaid koperdamisi ja pisemaid kukkumisi esines, kuid õnneks keegi laukasse sisse päris ei kukkunud! ?

SimplBooks tiim tänab Gertrudit, kes meie matka läbi viis ja 360 kraadi! Oli väga mõnus päev ?

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

 

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!