SimplBooks tiim käis räätsamatkal

SimplBooks tiim käis räätsamatkal

19. september 2019, 13:40 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Möödunud teisipäeval (17.09) otsustasime kogu kollektiiviga minna veidi värsket õhku hingama ja pead tuulutama – kuna variante oli palju, kuhu koos minna, siis lõpuks suutsime valida välja ühise tegevuse ja kõigile sobiva päeva ning valituks osutus räätsamatkale minek. Kuna käes on juba üsna jahedad ja vihmased sügisilmad, siis õnneks sellel päeval ilmaga meil vedas. Matk oli väga tore, sest nalja sai palju, eriti üksteise kulul nagu meil juba kombeks on! ?

Räätsamatka jooksul saime meie matkajuhilt Gertrudilt palju uusi teadmisi ja vanu meelest läinud loodusõpetuse või geograafiatunni teadmisi meelde tuletada. Laadisime enda C-vitamiini varud täis jõhvikate ja pohladega, mida Kakerdaja rabas leidus suurel hulgal! Matka lõpetasime põneva rababingoga, mille võitis korraldaja. Naljakaid koperdamisi ja pisemaid kukkumisi esines, kuid õnneks keegi laukasse sisse päris ei kukkunud! ?

SimplBooks tiim tänab Gertrudit, kes meie matka läbi viis ja 360 kraadi! Oli väga mõnus päev ?

 

 

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar