E-arvete saatmine nüüd SimplBooksis tasuta!

E-arvete saatmine nüüd SimplBooksis tasuta!

6. august 2019, 15:47 in Kasulik, SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Saada SimplBooksiga tasuta e-arveid

 

Jah, te lugesite õigesti! Nüüd saavad kõik mikro- ja väikeettevõtted SimplBooksist tasuta e-arveid saata. See tähendab seda, et kui teil e-arveid vastu võtta ei ole tarvis ja teil on tarvis vaid mõned e-arved kuus nt. riigiasutustele saata, siis ei ole selleks enam vaja operaatoriga eraldi lepingut sõlmida, vaid saate need arved lihtsalt SimplBooks-ist otse saata. Juhul kui soovite e-arveid ka vastu võtta, siis on vajalik siiski operaatoriga (nt. Omniva või Envoice) leping sõlmida ja vastav liides SimplBooks-is aktiveerida.

Miks tasuta?

Vanasõna ütleb: “Kokkuhoid pole koonerdamine!”. Mõistame, et kui nt. mikroettevõttel ongi vaja ainult kaks arvet kuus riigiasutustele saata, siis selle jaoks on hetkel vähe mõistliku tasuga võimalusi. Me nüüd laiendasime neid võimalusi!

Kuidas?

Lihtsalt koostage müügiarve SimplBooks keskkonnas ja valige pärast arve salvestamist toimingute alt “Saada arve välja”. Saatmise vormi lõpus on e-arve saatmise nupp. Kui see nupp on hall, siis on mõned andmed puudu (lisainfot saab kursoriga nupu peale liikudes), aga kui kõik andmed on korras (nupp on sinine), siis saategi e-arve välja saata. Ja voila!

 

Tasuta e-arvete saatmine SimplBooks raamatupidamistarkvarast

 

Kes veel ei tea, mis vahe on tavalisel (PDF) arvel ja e-arvel, siis loe siit, milline on tõeline e-arve ja mis on selle eelised.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar