SimplBooks uuendused märtsis 2015

SimplBooks uuendused märtsis 2015

16. märts 2015, 11:21 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Eelmisel nädalal said taas üles mitmed täiendused. Olulisimad ja suurimad uuendused toimusid palgamoodulis. Olgu siinkohal kohe öeldud, et kuigi muutus ja lisandus palju, ei ole palgamooduli täiendused kaugeltki veel valmis, ega töö selle mooduli kallal lõppenud. Jätkame palgamooduli aktiivse arendusega veel märtsi ja aprilli jooksul ning püüame võimalikult kiirelt lisada ka TSD aruande ning selle eksportimise võimaluse EMTA-sse.

Mis, siis aga muutus? Suurim uuendus oli see, et lisandus töötasu väljamaksete sisestamise võimalus koos vastavate automaatsete raamatupidamise kannetega. Lisaks sai täiendatud töötajate seadeid, võimalusega eelmäärata töötajale kehtivad maksud ning töötasu maksude seadeid lisaväljaga määramaks, kas tegemist on aktiivse maksuga ehk siis hetkel kehtiva maksuga. Väikse kasutajamugavuse täiendusena on nüüd võimalik töötasudest olemasoleva objekti põhjal koopia teha.

Muude uuenduste hulgas oli olulisim ehk saatelehtede täiendus. Nimelt on seadetes võimalik määrata, kas saatelehtedel hindasid kuvatakse või mitte ning saatelehtede vaatamise võimalus lisandus ka müügiarvetele. Müügiarvete saatelehed erinevad aga laodokumendi saatelehest selle poolest, et seal kuvatakse ka neid ridasid, mis ei pruugi laoga seotud olla. Ehk siis kui avada müügiarvega seotud laodokumendi saateleht, siis kuvatakse saatelehel ainult laoga seotud ridasid, aga sama müügiarve enda vaatest saatelehe avamine kuvab saatelehel ka laoga sidumata ridasid.

Selleks korraks siis suuremate muudatuste osas kõik. Järgmiste uuendusteni…

kevad2-03.2015

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar