Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused septembris 2011 (0)

 

Uus kooliaasta on käes ja ühtlasi ka Eestile omaselt tuulisemad ja jahedamad ilmad. Isiklikult olen seisukohal, et pole olemas kehva ilma – on vaid kehv riietus, sest tegelikult on ju igas aastaajas oma ilu ja võlu. Usun et sama kehtib ka töö juures – et ei ole kehva tööd on vaid kehv varustus (tööriistad). Või siis nagu meie ütleme, et ei ole keerulist raamatupidamist, on keeruline tarkvara. Ettevõtluses on samuti algamas aktiivsem periood, mis kestab tavapäraselt järgmise aasta Jaanipäevani või veidi vähem.

Igatahes vähem pläma ja rohkem asjast. September oli meil veidi vaiksem kuu aga see ei tähenda, et jalad seinale viskasime. Üht teist sai siiski tehtud. Järgnevalt lühike valikuline nimekiri olulisimatest muudatustest:

  • arveid ja hinnapakkumisi saab nüüd märksa enam enda vajadustele kohandada (NB! ridade veerud ja meilid)
  • parandatud vead bilansis ja kasumiaruandes kui valitud oli periood, mis ei ühtinud aruandeaastaga
  • varem sisestatud arvetele, laekumiste jne saab nüüd samuti automaatselt kanded luua (vt üldseadeid)
  • seadistustes on nüüd kuupäev alates millest automaatseid kandeid luuakse
  • alustasime kasutusjuhendite kirjutamise ja lisamisega SimplBooks keskkonda
  • pisikesed veaparandused ja visuaalsed muudatused

Ühtlasi kasutan ka võimalust ja tänan kõiki kliente kes on meid väga palju aidanud nii positiivse tagasisidega (et tekiks suurem tahtmine endale piitsa anda) ja konstruktiivsuse ning abivalmiduse eest leitud vigade lahendamisel. Omalt poolt püüame vähem vigu tekitada ja leitud vead veel kiiremini ära parandada.

Ja loomulikult on tulemas on veel palju palju põnevat…

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!