Arvete massiline saatmine SimplBooksis

Arvete massiline saatmine SimplBooksis

12. aprill 2023, 13:28 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Kui veidi aega tagasi lisasime juurde perioodiliste arvete koostamise, siis nüüd lisasime SimplBooksi võimaluse müügiarveid massiliselt välja saata. Massiline saatmine on tegelikult lisatud kõigi müügidokumentide juurde ja on kättesaadav kõigile, kes kasutavad PREMIUM paketti. Sisuliselt on tegemist ühe või enama müügiarve väljasaatmisega otse müügiarvete nimekirjast, kui “massiline arvete väljasaatmine” tundub liiga ohtlik fraas.

Arvete mass saatmine

 

Et mitu arvet korraga samasuguse või sarnase kirjaga välja saata, tuleb avada müügiarvete nimekiri, sobivad müügiarve read ära linnutada ja nimekirja ülevalt servast masstegevuste alt valida “Saada välja”. Avanevas aknas saate kohandada kirja sisu ja pealkirja, kus saab kasutada samasuguseid muutujaid nagu üksiku arve väljasaatmisel ehk siis nt saaja ettevõtte nime, arve numbrit jne.

Arvete mass saatmine

Ja ega siin muud trikki ei olegi. Kui kirja sisu on üle kontrollitud, siis vajutate “Saada” ja voila! Kui arveid on rohkem kui paar tükki, siis võib kõigi väljasaatmine veidi aega võtta. Juhul kui ühe või enama arve saatmisel esines tõrge, siis tuleb mõne hetke pärast teie SimplBooksi postkasti vastavasisuline teade, kus on ära loetletud arved, mille saatmine ebaõnnestus.

Nagu alguses sai mainitud, siis sama funktsionaalsus on lisatud veel pakkumistele, müügitellimustele ja ettemaksearvetele. Peagi lisandub mass-saatmise võimalus ka saldoteatistele.

Rõõmsat ja päikselist kevade jätku soovides…

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar