Jaga seda postitust

Perioodilised arved SimplBooksis (0)

Veebruari alguses lisandusid SimplBooks tarkvarasse kauaoodatud perioodilised arved. Mis need on? Kellele neid vaja? Kuidas ma neid kasutada saan? Kohe veidi lähemalt.

Mis need perioodilised ehk korduvad arved on?

Sisuliselt, kui teil on vaja ühele või mitmele oma kliendile saata samasisuline arve, näiteks iga kuu või iga kvartal, siis perioodilised arved on just teie jaoks. Need aitavad korduva lihtsa ja vähese seadistamisega luua reeglid, mille järgi koostab SimplBooks süsteem õigel ajal vajalikud arved ning saadab need vajadusel ka täiesti automaatselt välja.

Kellele neid perioodilisi arveid vaja on?

Nagu eelmises lõigus kirjeldatud, on need eelkõige kasulikud nendele ettevõtetele, kes väljastavad samadele klientidele sarnase sisuga arveid mingi kindla intervalli tagant, näiteks nagu SimplBooks oma klientidele. Tüüpiliselt on sellisest automatiseerimisest abi kas perioodiliste teenuste osutajatel või miks mitte ka näiteks korteriühistutel.

Kuidas ma perioodilisi arveid kasutada saan?

Perioodiliste ehk korduvate arvete kasutamise ja seadistamise kohta leiate täpsema ja mõnevõrra tehnilisema juhendi meie kasutusjuhendite keskkonnast SIIT. Lisaks tuleb silmas pidada, et tegemist on premium funktsionaalsusega ja seetõttu on perioodiliste korduvate arvete kasutamiseks tarvis SimplBooks Premium paketti. Premium paketi saate aktiveerida, kui valite ülevalt paremalt nurgast “Minu profiil – Arveldamine – Halda keskkondi – Muuda paketti”.

Lühidalt on see kõik, mis mul öelda oli. Huvi korral lugege kindlasti ka kasutusjuhendit. Mainin veel muuhulgas ära, et Premium paketti on plaanis lisada veel mitmeid masstegevusi.

Soovime teile rõõmsaid ja päiksepaistelisi pikenevaid päevi :)

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!