Jaga seda postitust

Kliendilugu – raamatupidaja Marit Meierau, Randemar OÜ (0)

Marit Meierau on noor kahe lapse ema, kes teiste pereliikmete eeskujul avastas enda jaoks raamatupidamise põneva maailma. Ta ise kirjeldab, et läbi selle valdkonna on alati võimalik midagi uut avastada ja juurde õppida, kuna erinevate valdkondade raamatupidamine on niivõrd erinev. Samuti on valdkond ajas pidevalt muutuv – kui veel 10 aastat tagasi tähendas raamatupidamine suurtes kogustes dokumentide kontrollimist, kogumist ja talletamist, siis tänasel päeval käib see kõik digitaalselt ja palju kiiremini.

Loe intervjuud Maritiga ja kui sul on raamatupidaja puudu, siis Randemar OÜ-l on veel ruumi mõne uue kliendi jaoks. Marit Meierauga saab kontakteeruda sellel emailil: marit@randemar.ee.

Tutvustage lühidalt ennast ja ettevõtet, millega tegelete?

 

Olen raamatupidamisteenust pakkuv väikeettevõtja. Alustasin ettevõtlusega üsna hiljuti, on näha, et aina enam ettevõtteid eelistavad endale raamatupidajat leida teenusepakkujana, mitte täiskohaga palgatöötajat.

Milliseid funktsioone/tegevusi põhiliselt SimplBooksis kasutate?

 

Müük, ost, töötasud, kuluaruanded, põhivara, raamatupidamisaruanded. Kõiki andmeid saab filtreerida, mis teeb kiireks info leidmise mis tahes välja järgi. Väga mugav funktsioon on pangaliides – ei pea ise panga faili alla laadima, vaid kõik liigub automaatselt. Pangast tasutud arvete puhul seob juba kliendiga ära, jääb üle vaid kinnitada. Ka kuluaruanded on mugavalt koondatud ühte kohta. Ühendus Maksuametiga on väga käepärane tööriist, see säästab klikke ja aega, saab maksudeklaratsiooni ühe nupuvajutusega Maksuameti keskkonda edastada.

Kuidas on SimplBooks aidanud mõnda varasemat probleemi lahendada või töövoogu lihtsustada?

 

SimplBooks on minu jaoks väga loogiline programm, seda oli kerge selgeks õppida ja erinevaid toiminguid on mugav teha. Kõik ülaltoodud liidesed (pank, Maksuamet, CostPocket) on töövoogu lihtsustanud ja kiirendanud.

Kasutate CostPocketi ja SimplBooksi liidestust, kirjeldage seda kogemust?

 

Nende programmide omavaheline töö sujub väga hästi. Liidestuse tegemine käis kiirelt ja loogiliselt. Kasutamisaja jooksul ei ole ette tulnud tõrkeid. Üldiselt on kõik arved korrektselt raamatupidamisprogrammi jõudnud, mõnikord on mõne arve number või summa vale, aga selle saab üle kontrollides ära parandada.

Mis on siiani suurim üllatus või huvitavaim kogemus/võimalus SimplBooksis?

 

On väga positiivne, et SimplBooksi meeskond ootab hea meelega nõuandeid ja soovitusi oma programmi paremaks muutmisel. See näitab, et nad hoolivad oma klientidest. Personal on alati abivalmis ning vastused küsimustele tulevad lühikese aja jooksul. Ka blogist leiab kiirelt vastused ja ka muud kasulikku infot. Olen Simplbooksi kasutanud alates 2017 aastast, aastate jooksul ei ole üldjuhul tekkinud probleeme programmi kasutamisega (hooldused, kokkujooksmine).

Koos Mariti ja CostPocketiga on tulemas ühine veebinar

 

Marit räägib juba 04. oktoobril CostPocketi ja SimplBooksi ühisel TASUTA veebiseminaril pikemalt, kuidas raamatupidaja töö efektiivsemaks muuta ja viia ettevõtted üle digitaalsele raamatupidamisele.

Veebiseminaril näed reaalajas, kuidas:

  • edastada tšekk äpiga;
  • edastada arve e-postiga;
  • panna SimplBooksis kokku kuluaruanne;
  • teha lähetusaruannet (koos päevarahadega);
  • teha sõidupäevikut.

Tule pane end veebiseminarile kirja SIIN!

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!