Jaga seda postitust

SimplBooks sai taas Kaugtöö Tegija märgise (0)

Kaugtöö Tegija märgis SimplBooks

Kaugtöö on viimaste aastatega kogunud Eestis palju populaarsust ning väga paljud ettevõtted võimaldavad teha tööd kodukontoris, kellel töö iseloom seda võimaldab. Osalesime käesoleval aastal Targa Töö Ühingu (MTÜ) korraldatud konkursil, kus ka meile anti Kaugtöö Tegija märgis. Märgis antakse välja kolmeks aastaks ettevõtetele, kes on töökorralduse osas paindlikud ehk võimaldavad teha oma töötajatel kaugtööd, hoida head töö- ja eraelu tasakaalu ning innustavad töötajaid olema iseseivad ja ettevõtlikud.

Esmakordselt saime Kaugtöö Tegija märgise 2019. aastal

Juba aastaid oleme tegelikult praktiseerinud kaugtöö tegemise võimalust meie tiimiliikmete seas – alates 2014. aastast tegutseme lisaks Eestile ka Soomes, seega osad tiimiliikmed töötavad seal. Lisaks sellele on meil tiimiliikmeid, kes töötavad nii Tallinnas, Tartus, Pärnus kui ka Võrus. Pooldame paindliku ja targa töötamise viise ning arvestame töötajate soovide ja vajadustega. Kaugtöö on meil hästi toiminud ja jätkame selle võimaluse pakkumist ka tulevikus.

Tänavu juba viiendat aastat korraldatud kampaania raames sai Kaugtöö Tegija märgise 195 ettevõtet – listi leiab siit. Targa Töö Ühingu kampaania eesmärk on muuta Eesti töömaailm paindlikumaks ning inspireerida ja tunnustada Eesti ettevõteid paindlike töövormide võimaldamise eest. Targa Töö Ühing pakub ettevõtetele ka nõustamist ja koolitust kaugtöö korraldamisel ning paindlike töövormide süsteemsel praktiseerimisel (Allikas: Smartwork).

 

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!