Jaga seda postitust

SimplBooks raamatupidamistarkvara büroodele (0)

SimplBooks tarkvara pakub büroodele palju võimalusi ja eeliseid.

    • Üle 20 000 aktiivse kasutaja
    • 300+ kasutusjuhendit, webinari ja alati abivalmis kasutajatoe olemasolu
    • 50+ tarkvarauuendust aastas ehk uuendame pidevalt tarkvara automaatsemaks

 

Kõik vajalikud aruanded ja võimalused raamatupidamiseks

 

1. Ühes paketis on olemas palgaarvestus, põhivaraarvestus, liidestused, tootmine ja retseptid.

2. Eelseadistatud kontoplaan ja raamatupidamise põhiaruanded. Vajadusel saab nii kontoplaani kui ka aruannete seadeid kohandada vastavalt ettevõtte vajadustele.

3. Automaatsed amortisatsioonikanded. Põhivaraarvestuses tekivad amortisatsioonikanded automaatselt – kui mõnes teises tarkvaras pead neid käsitsi tegema, siis SimplBooksis mitte.

4. Raamatupidamiskanded koostatakse automaatselt ning eelmised perioodid saab lihtsasti lukustada, et kogemata andmeid valesse perioodi ei saaks sisestada.

5. Automaatne pangatehingute import. Läbi Swedbanki, SEB, Coop ja LHV liideste saab pangatehingud importida SimplBooksi automaatselt ja paari klikiga.

6. E-arvete saatmine on SimplBooksis tasuta. Pakkumisest arve tegemine on kiire ning ka olemasoleva arve põhjal saab lihtsasti uue teha. Uue kliendi info saad laadida Äriregistrist otse müügiarvele.

7. Kannete ja raamatupidamisandmete lihtne muutmine ja parandamine. SimplBooksis on vajadusel lihtne kandeid ja tehinguid parandada või kustutada. Samas ei pea kartma, et keegi midagi kogemata ära kustutab, sest perioode saab lukku panna ja kasutajate õiguseid väga täpselt piirata.

8. SimplBooksi on lihtne kasutada ka e-poe jaoks läbi automaatse liidestuse.

 

Kasutaja õiguste põhjalik seadistamine

SimplBooksis on võimalik vajadusel luua erinevate õigustega kasutajaid. Näiteks soovi korral saavad kliendid näha samu andmeid, mida raamatupidaja.

 

Kasutaja tegevuste logi ja andmete taastamine

Igas keskkonnas saab näha kõigi kasutajate tegevuste ajalugu. Seda juhuks, kui sisestamisel on tehtud näiteks viga ja vaja seda uurida. Probleemide või sisestatud vigade korral on võimalik meie abiga vanad andmed taastada.

Seadistatav ettevõtte ülevaade

Seadista iga ettevõtte ülevaade vastavalt oma soovidele – saad muuta andmete asukohtasid ja paigutust.

 

 

Büroopakett

Büroopaketis on alates 10 ettevõttest iga lisaettevõtte kuutasu 3,90 EUR + km. Büroopaketis saab igale ettevõttele lisada kuni 2 kasutajat (näiteks raamatupidaja ja klient), rohkemate kasutajate puhul rakendub sellele keskkonnale tavapakett. Premium pakett on büroopaketist eraldi hinnastatud. Büroopaketi hind on 39 eur+km/kuu. Registreeri büroopakett siin!

Kasuta niikaua kui ise soovid – Sa võid igal ajal loobuda ja andmed eksportida. Peale konto kustutamist on võimalik konto koos andmetega taastada 6 kuu jooksul.

 

 

Vaata ka raamatupidamisbüroosid, kes SimplBooksi kasutavad siit!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!