Exceli tabel nüüd SimplBooksis!

Exceli tabel nüüd SimplBooksis!

1. aprill 2022, 12:59 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Hea tulevane SimplBooksi kasutaja! Tahtsime lihtsustada Sinu tööd ning seetõttu lõime liidese Exceliga. Nüüdsest ei pea enam täitma Exceli tabelit lihtsalt oma arvutis, vaid saad seda teha hoopis SimplBooksis ehk tekib võimalus raamatupidamist teha Exceli vormis, see tähendab müügiarveid Excelis, raamatupidamiskandeid Excelis, ise valemite koostamist Excelis jne. Projekti nimi on “Tagasi juurte juurde”. Kuna tänapäeval on näiteks Google’i otsingu ja kalkulaatori tõttu inimeste mälu ning aju võime vähenenud, siis sama on täheldada ka raamatupidamises. Seega soovime oskuseid ja mälu ikka treenitud tasemel hoida ja lubame SimplBooksis teha automaatse raamatupidamise asemel ka täielikult käsitsi raamatupidamist.

NB! Soovime kõigile lõbusat naljapäeva! ;)

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar