Jaga seda postitust

Uuenenud käibedeklaratsioon SimplBooksis (1 kommentaar)

Uuendasime hiljuti SimplBooks käibedeklaratsiooni. Kui seni oli “Raamatupidamine -> Käibemaksu aruanne” all ainult KMD põhiaruanne ja KMD esitamiseks failist tuli alla laadida 2 faili: põhiaruanne + INF osad “Raportid -> KM raport” alt, siis uuenduste käigus tõstsime KMD INF osad ja VD aruande KMD põhiosa juurde ning kogu KMD on võimalik alla laadida ühe XML failina ning mugavalt e-MTA-sse laadida. See kõik käib nüüd siis “Raamatupidamine -> Käibemaksu aruanne” alt.

KMD INF A ja INF B osad leiate käibemaksu aruande vaates põhiaruande alt. VD aruanne asub INF lisade all.

Kuidas nüüd edaspidi KMD-d esitada (failist)?

Selle kohta leiate lihtsa juhendi meie abikeskkonnast siit.

Pärast muudatusi ei ole enam võimalik INF osasid ega VD aruannet raportite (“Raportid -> KM raport”) alt vaadata.

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!