Jaga seda postitust

TOP 6 uuendust SimplBooksis 2021. aastal (0)

Head uut aastat! :) Uuel aastal, uue hooga! Enne aga kui saame liikuda uue aasta tegevuste juurde, teeme kokkuvõtte vanast – siin on TOP 6 SimplBooks uuendust aastal 2021!

1. Google’i kontoga sisselogimine

 
Lisasime SimplBooksi võimaluse end Google’i kontoga SimplBooks kasutajaks registreeruda ja hiljem selle Google’i kontoga sisse logida. Kui oled juba kasutaja registreerinud enda Gmail’i kontoga, siis saad ka tagantjärgi enda Google’i konto SimplBooks kontoga siduda. Samuti on võimalus igal ajal oma Google’i konto SimplBooks kontost lahti siduda.

2. Kiirvalikud

 
Mugavam, kiirem, lihtsam! Kasuta kiirklahve, et hoida kokku oma väärtuslikku aega.

3. Kuluaruanded

 
Lisasime võimaluse sisestada kuluaruandeid aruandvate isikute kohta.

Kuluaruandeid kasutatakse juhul, kui ettevõtte omanik, juhatuse liige või töötaja teeb ettevõtte nimel oste oma isiklikust rahast. Kanna sellised tšekid mugavalt kuluaruandena sisse ning saad selle alusel ettevõtte kontolt tehtud kulutused endale kompenseerida. Aruandvaks isikuks võib olla ükskõik milline ettevõtte töötaja.

 

 

4. Lähetusaruanded

 
Peale kuluaruandeid tõime SimplBooksi lähetusaruannete sisestamise võimaluse. Mugav viis kanda sisse töölähetusega seotud päevarahasid ja ka kuluaruandele sarnaselt lähetusega seotud muid kuludokumente.

 

5. Sõidupäevik

 
Sarnaselt lähetusaruannetele on SimplBooksis võimalik sisestada tööga seotud sõidukulud. Hetkel on Eestis kehtiv maksuvaba hüvitise määr 335 EUR ühes kalendrikuus. Hüvitamise aluseks ongi seesama sõidupäevik.

 

 

Vaata webinari kuluaruannete, lähetusaruannete ja sõidupäeviku kohta siit!

 

6. Pangaimpordi uuendused ja uuendatud kannete vaated

 
Suvel sai täiendatud pangaimpordis vastaspoole tuvastust (klient/tarnija) ning tegime targemaks ka kaardimakse tehingute tuvastamise. Lisaks saab raamatupidamise kannete manuseid nüüd massiliselt ühe ZIP-failina alla laadida.

 

Alanud uuel aastal toome Sinuni juba veelgi põnevamad uuendused :)

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!