Webinar “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik”

Webinar “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik”

6. detsember 2021, 13:42 in Raamatupidamine
0 Kommentaarid

24. novembril viisime läbi SimplBooks webinari teemal “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik”. Need on hetkel meie kõige värskemad uuendused ning antud webinaris tutvustame kuluaruannete- ja lähetusaruannete ning sõidupäeviku peamisi funktsioone.

Alates oktoobrist on SimplBooksi võimalik sisestada välislähetusi, erinevaid tööga seotud sõitude kulutusi ja nii igapäevaseid kui lähetusega seotud kuluaruandeid. Lähetusaruandes kajastatakse töölähetusega seotud päevarahasid ja muid lähetusega seotud kuludokumente. Sõidupäevik on mugav viis tööalaste sõitude dokumenteerimiseks.

Video kirjelduse alt leiab ka ajatemplid täpsete teemadega.

 

Vaata lähemalt ka meie kasutusjuhendeid:

Kuluaruande seaded
Kuluaruanded (aruandev isik)
Lähetusaruanne
Sõidupäevik
Numbrivalemi seadistamine

 

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar