Jaga seda postitust

Webinar “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik” (1 kommentaar)

24. novembril viisime läbi SimplBooks webinari teemal “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik”. Need on hetkel meie kõige värskemad uuendused ning antud webinaris tutvustame kuluaruannete- ja lähetusaruannete ning sõidupäeviku peamisi funktsioone.

Alates oktoobrist on SimplBooksi võimalik sisestada välislähetusi, erinevaid tööga seotud sõitude kulutusi ja nii igapäevaseid kui lähetusega seotud kuluaruandeid. Lähetusaruandes kajastatakse töölähetusega seotud päevarahasid ja muid lähetusega seotud kuludokumente. Sõidupäevik on mugav viis tööalaste sõitude dokumenteerimiseks.

Video kirjelduse alt leiab ka ajatemplid täpsete teemadega.

 

Vaata lähemalt ka meie kasutusjuhendeid:

Kuluaruande seaded
Kuluaruanded (aruandev isik)
Lähetusaruanne
Sõidupäevik
Numbrivalemi seadistamine

 

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!