Rahvusvaheline raamatupidajate päev

Rahvusvaheline raamatupidajate päev

10. november 2021, 14:48 in Raamatupidamine
0 Kommentaarid

Soovime oma tiimi poolt head rahvusvahelist raamatupidajate päeva! :)

SimplBooksis töötab kokku kolm raamatupidaja-konsultanti, kes igapäevaselt nõustavad meie kliente ning on alati abivalmis. Silva Saaliste ja Julia Männik on SimplBooksi Eesti tiimis töötanud juba pikki aastaid. Milla Mäklin liitus meie Soome tiimiga käesoleva aasta alguses. Oleme oma armsatele raamatupidaja-konsultantidele väga tänulikud tubli töö ja pühendumise eest! Lisaks klienditoele on meil olemas muidugi ka kasutusjuhendid ning webinarid, mis õpetavad SimplBooks raamatupidamistarkvara kasutama, kuid tööpäeviti kella 9-16ni on meie konsultandid valmis vastama kõikidele teie küsimustele seoses meie tarkvaraga.

Miks just 10. november on rahvusvaheline raamatupidajate päev? – 10. novembril 1494. aastal avaldati raamatupidamise isa Luca Pacioli raamat “Kõik, mis käsitleb aritmeetikat, geomeetriat ja proportsiooni” (“Summa de Arithmetica, Geometria, Proportioni et Proportionalita“), milles kirjeldati üksikasjalikult Veneetsia raamatupidamislikku arvestust.

Sellest raamatust sai esimene trükitöö kahekordse arvepidamise meetodist, kus kirjeldati suuremat osa arvestustsüklist selle protsessi tänapäevases arusaamas. Tolleaegses pearaamatus olid kajastatud tulud, kulud, kapital, varad ja kohustused. Lähemalt saad selle kohta lugeda siit.

Raamatupidajate päev 2021 (1)

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar