Jaga seda postitust

Rahvusvaheline raamatupidajate päev (0)

Soovime oma tiimi poolt head rahvusvahelist raamatupidajate päeva! :)

SimplBooksis töötab kokku kolm raamatupidaja-konsultanti, kes igapäevaselt nõustavad meie kliente ning on alati abivalmis. Silva Saaliste ja Julia Männik on SimplBooksi Eesti tiimis töötanud juba pikki aastaid. Milla Mäklin liitus meie Soome tiimiga käesoleva aasta alguses. Oleme oma armsatele raamatupidaja-konsultantidele väga tänulikud tubli töö ja pühendumise eest! Lisaks klienditoele on meil olemas muidugi ka kasutusjuhendid ning webinarid, mis õpetavad SimplBooks raamatupidamistarkvara kasutama, kuid tööpäeviti kella 9-16ni on meie konsultandid valmis vastama kõikidele teie küsimustele seoses meie tarkvaraga.

Miks just 10. november on rahvusvaheline raamatupidajate päev? – 10. novembril 1494. aastal avaldati raamatupidamise isa Luca Pacioli raamat “Kõik, mis käsitleb aritmeetikat, geomeetriat ja proportsiooni” (“Summa de Arithmetica, Geometria, Proportioni et Proportionalita“), milles kirjeldati üksikasjalikult Veneetsia raamatupidamislikku arvestust.

Sellest raamatust sai esimene trükitöö kahekordse arvepidamise meetodist, kus kirjeldati suuremat osa arvestustsüklist selle protsessi tänapäevases arusaamas. Tolleaegses pearaamatus olid kajastatud tulud, kulud, kapital, varad ja kohustused. Lähemalt saad selle kohta lugeda siit.

Raamatupidajate päev 2021 (1)

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!