Jaga seda postitust

Kiirvalikud ja Google’i kontoga sisselogimine (0)

Sügis on SimplBooksis taas väga põnev olnud! Palju põnevat on veel tulemas aga käesolevas postituses tahaksin tähelepanu juhtida kahele olulisele uuendusele, mis oktoobri lõpus nö välja sai veeretatud. Nimelt siis kiirvalikud või kiirklahvid (heal lapsel mitu nime) ja Google’i kontoga sisselogimine ning tegelikult ka registreerimine.

Kiirvalikud

 
Kiirvalikud on üks selline võimalus, mida osad on ilmselt juba kaua ja pikisilmi oodanud. Tundub selline elementaarne asi, mis on eeldatavasti kõigis tarkvarades algusest peale olemas. Meil siiski seni mitte, aga nüüd on olemas. Olen seda ka ise paar korda nö päris elus katsetanud ja pean tõdema, et oleksime pidanud selle täienduse palju varem ära tegema!

Mis need kiirvalikud/kiirklahvid üldse on? Neile, kes pole veel kiirklahvidega kokku puutunud, siis need on sisuliselt klaviatuuri nupukombinatsioonid, millega saab teatud tegevusi kiiremini esile kutsuda. Näiteks SimplBooksis saab nüüd Ctrl nuppu all hoides ja “i” tähte vajutades avada müügiarve sisestamise vormi (Ctrl+i). Sarnaselt on kiirvalikud defineeritud veel mitmete dokumentide lisamiseks ja nendele dokumentidele ka kiiresti näiteks ridade lisamiseks. Et teada saada, millised kiirvalikud saadaval on, siis on variant kas Ctrl nuppu sekundi jagu all hoida või klikkida välgunoole ikoonil peamenüü paremas servas.

Google’i kontoga sisselogimine

 
Teise olulise uuendusena lisandus oktoobris võimalus enda Google’i kontoga SimplBooks kasutajaks registreeruda ja hiljem selle Google’i kontoga sisse logida. Igaks juhuks ütlen ära, et tegime süsteemi selliselt paindlikuks, et kui olete juba meil kasutaja enda Gmail kontoga, siis saate ka tagantjärgi enda Google’i konto SimplBooks kontoga siduda. Samuti on võimalus igal ajal oma Google konto SimplBooks kontost lahti siduda.

Mis puudutab teie Google’i konto andmeid, siis SimplBooks küsib ja töötleb andmetest AINULT teie meiliaadressi ja nime. Muid andmeid me Google’i konto pealt ei tõmba – meil ei ole Google’i poolt selleks luba ega ka soovi. Selle kohta peaks info olema nähtaval ka Google’i konto sidumise aknas luba andes (näiteks SimplBooks registreerimise vormil). See tähendab, et me ei pääse ligi EI teie kontaktidele, meilidele, kalendrile ega muudele Google’i kontol olevatele andmetele.

Loodetavasti on nendest kahest põnevast uuendusest teil palju abi!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!