Jaga seda postitust

2021 SimplBooks arenduste vahearuanne (0)

SimplBooks tegevused ja vahearuanne 2021

 

Mõtlesin, et kirjutaks Sinule kui meie kasutajale või tulevasele kasutajale, et mida me 2021 aastal seni teinud oleme. Miks? Oleme käesoleval aastal teinud veel usinamalt tööd kui varasemalt, aga kui blogi vaadata, siis see justkui ei paista välja – vähemalt tarkvara arenduste osas. Kui nt eelmistel aastatel on meil välja tulnud orienteeruvalt kümme suuremat täiendust aastas, siis aastal 2021 leiab neid vaid….umbes 3-4, sõltuvalt kuidas lugeda. Ja aasta hakkab kiirelt otsa saama.

Mida me siis teinud oleme? Hästi palju nö musta tööd ja ettevalmistusi, et juba lähitulevikus Sinuni veelgi automaatsem ja mugavam raamatupidamistarkvara tuua. Nt oleme uuendanud SimplBooks süsteemide alusplatvorme, et need oleksid jätkusuutlikud ka 5 või 10 aasta pärast. See on midagi sarnast nagu mõni aeg tagasi läksid (loodetavasti) enamus kasutajaid Win7 OS pealt üle Win10 OS peale. Midagi nagu muutus, aga nagu ei muutunud ka. Tuleviku mõttes siiski vajalik.  Samuti oleme teinud hästi palju pisikesi bugiparandusi. Palju bugisid? Kas me oleme usaldusväärsed siis üldse? Jah, julgen nii väita küll. Vead on enamasti äärejuhtumid, mida meie põhjalik testimisprotsess pole suutnud enne uuenduse üles laadimist tuvastada.

Kui minevikus oli meil palju puuduvat funktsionaalsust võrreldes seniste Eesti turu ajalooliste lipulaevadega, siis tänasel päeval me juba ületame neid mitmeski osas ja me oleme alles alustamas oma uue visiooni elluviimist.

Visioon: Automatiseeritud ja lihtne platvorm nii ühemeheettevõttele, väikeettevõttele kui ka selliseid ettevõtteid teenindavale raamatupidamisbüroole igapäevaseks finantsarvestuseks ja juhtimisanalüütika jaoks.

 

Eelnevaga seoses plaanime käesoleval aastal mitu olulist uuendust välja tuua, mis peaks meie kasutajate elu veelgi lihtsamaks muutma. Seda me teeme läbi mitmete olemasolevate funktsioonide ajamahukate ja tüütute sammude automatiseerimise. Mis need täpsemalt on, saad peagi meie blogist lugeda. Ideid ja juba töös või ettevalmistamisel olevaid projekte on tegelikult nii palju, et kõiki käesoleva aasta sees valmis ei jõua.

Kõigi tuleviku plaanide kiiremaks elluviimiseks oleme ühtlasi suurendamas SimplBooks arendustiimi. Täname siinkohal eelkõige Sind, meie kallis kasutaja, usalduse eest, tänu millele need ambitsioonikad plaanid loodetavasti juba õige pea realiseeruvad ja muudavad ka Sinu ettevõtluselu palju lihtsamaks.

Ja nagu siis, kui alustasime, on ka nüüd endiselt meie põhiline kreedo LIHTSUS!

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!