Jaga seda postitust

Septembrikuu uuendused SimplBooksis (0)

Nagu öeldakse: “Kõik on uus septembrikuus!”.

Noh, mitte nüüd just päris kõik aga oleme septembri jooksul, tegelikult osaliselt juba mõni aeg varem, uuendanud SimplBooks sisselogimist ja ettevõtete keskkondade loomist. Kuidas? Miks? Ikka selleks, et meie teenuse kasutamist üldiselt mugavamaks ja lihtsamaks teha – just selle algusetapis. Ettevõtete keskkondade loomise osas on veel olulisi ja küllaltki suuri muutusi ning täiendusi tulemas aga iga asi omal ajal.

Septembri lõpuks oleme jõudnud ära uuendada kasutajate registreerimisvormi, sisselogimise vormi ja salasõna meeldetuletuse vormi. Muudatused olid ühelt poolt nö kosmeetilised ja puudutasid visuaalset poolt ning teiselt poolt tehnilised järgmiste täienduste ettevalmistuseks. Lihtsustasime näiteks kasutajaks registreerimise vormi, kaotades sealt ära salasõna teistkordselt sisestamise välja ja muutsime salasõna keerukuse nõudeid.

Teise veidi suurema uuendusena muutsime visuaalselt ja sisuliselt uue ettevõtte keskkonna loomise vormi. Kaotasime terve hulga seni nõutud väljasid ning tõime valitava paketi ja prooviperioodi kestuse paremini esile. Peitu pandud väljad täidame nüüd suures osas automaatselt otse Äriregistrist ning nende sisu on järgmistes sammudes ilusti näha. Kokkuvõtvalt – uue ettevõte keskkonda on nüüd lihtsam luua ja küsime ainult seda infot, mida tõesti vaja on.

Järgmised suuremad uuendused juba oktoobris!

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!