Septembrikuu uuendused SimplBooksis

Septembrikuu uuendused SimplBooksis

8. oktoober 2021, 10:59 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Nagu öeldakse: “Kõik on uus septembrikuus!”.

Noh, mitte nüüd just päris kõik aga oleme septembri jooksul, tegelikult osaliselt juba mõni aeg varem, uuendanud SimplBooks sisselogimist ja ettevõtete keskkondade loomist. Kuidas? Miks? Ikka selleks, et meie teenuse kasutamist üldiselt mugavamaks ja lihtsamaks teha – just selle algusetapis. Ettevõtete keskkondade loomise osas on veel olulisi ja küllaltki suuri muutusi ning täiendusi tulemas aga iga asi omal ajal.

Septembri lõpuks oleme jõudnud ära uuendada kasutajate registreerimisvormi, sisselogimise vormi ja salasõna meeldetuletuse vormi. Muudatused olid ühelt poolt nö kosmeetilised ja puudutasid visuaalset poolt ning teiselt poolt tehnilised järgmiste täienduste ettevalmistuseks. Lihtsustasime näiteks kasutajaks registreerimise vormi, kaotades sealt ära salasõna teistkordselt sisestamise välja ja muutsime salasõna keerukuse nõudeid.

Teise veidi suurema uuendusena muutsime visuaalselt ja sisuliselt uue ettevõtte keskkonna loomise vormi. Kaotasime terve hulga seni nõutud väljasid ning tõime valitava paketi ja prooviperioodi kestuse paremini esile. Peitu pandud väljad täidame nüüd suures osas automaatselt otse Äriregistrist ning nende sisu on järgmistes sammudes ilusti näha. Kokkuvõtvalt – uue ettevõte keskkonda on nüüd lihtsam luua ja küsime ainult seda infot, mida tõesti vaja on.

Järgmised suuremad uuendused juba oktoobris!

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

 

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar