Jaga seda postitust

Kliendilood: Localised Web (0)


Localised Web on kasutanud SimplBooksi raamatupidamiseks juba üle aasta ning SimplBooks aitab neil hoida kokku raamatupidamisele kuluvat aega ja lihtsustada arveldusprotsessi.

SimplBooks customer stories Localised Web

Localised Web pakub tõlketeenuseid enam kui 180 keelekombinatsioonis paljude valdkondade jaoks, keskendudes veebilehtede, rakenduste, seadmete, videote ja tarkvara lokaliseerimisele.

“Meie põhiteenuste hulka kuuluvad tõlkimine, tekstide ülevaatus, subtiitrite lisamine, transkriptsioon, kirjutamine ja terminoloogia. Pakume ka SEO teenuseid nagu märksõnade analüüsimine ja veebilehe SEO jaoks optimeerimine nii, et veebisait leitakse kergesti üles, kui inimesed otsivad teie teenuseid või tooteid Google’is või muudes otsingumootorites,” tutvustab Localised Web juht Lajka Birkedal Hollesen ettevõtte tegevust.

Localised Web asutati 3 aastat tagasi Hispaanias ning ettevõte kolis 2019. aastal Eestisse. Ettevõtte asutajad on kaks keeleteadlast, kellel on aastatepikkune kogemus keeletööstuses ning nad teevad koostööd üle 300 keeleteadlase, arendajate ja USA digiagentuuri SocialSEO-ga. Ettevõtte väärtustab sooneutraalsust, läbipaistvust, ausust, usaldust, austust ning pühendumist igale kliendile.

Rätseplahendus igale kliendile

Hollesen usub, et tema ettevõtte valdkonnas pole olemas sellist mudelit, mis sobiks igale kliendile: “Meie eesmärk on aidata klientidel siseneda uutele turgudele, suurendada oma rahvusvahelist kliendibaasi ning luua veebis kohalolek, liiklus ja konversioonid. Mõned peamised väljakutsed hõlmavad tõlkimisega kaasneva väärtuse demonstreerimist ja seda, kui palju see potentsiaalsete klientide ärile kasu tooks. Kuigi huvi lokaliseerimise ja SEO vastu on suur, võib see tunduda ülekaaluka ülesandena, kuna see hõlmaks turu-uuringuid ja õige tõlketehnoloogia valimist. Tänu tihedale partnerlusele kõrgelt spetsialiseerunud spetsialistidega saame aidata ettevõtetel kogu protsessi, alates veebisaitide loomisest, tõlkimisest, otsingumootori optimeerimisest (SEO) ja digiturundusest. ”

Holleseni sõnul on keeletehnoloogia maastik pidevalt muutuv ning seetõttu on see ka väga põnev ja huvitav.

Lihtne ja kiire arveldusprotsess raamatupidamises aitab ettevõttele kaasa

Hollesen on rahul SimplBooksi kasutusmugavusega: “Valisime SimplBooksi lihtsalt kasutatava tarkvara, ulatuslike teenuste ning vastutuleliku ja abivalmis klienditeeninduse tõttu. Lisaks on üha enam raamatupidajaid, kes tunnevad SimplBooksi. Liides LHV pangaga oli samuti võtmetähtsusega otsuse langetamisel. Liides LHV-ga säästab raamatupidamises palju aega ja paljud arvete haldamisega seotud funktsioonid on suureks abiks.”

Kliendilood SimplBooks ja Localised Web_1

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!