Juunikuu uuendused

Juunikuu uuendused

1. juuli 2021, 13:02 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Juunikuus tulime välja mõnevõrra väiksemate, kuid siiski oluliste uuendustega. Peamiselt lisandusid väikesed lisavõimalused pangaimpordis ja ostuarvete vaates ning tegime uue sisselogimis- ja registreerimisvormi.

Uuendus pangaimpordis

 
Nüüd on võimalik pangaimpordis lihtsasti eristada (filtreerida) tehinguid nende suuna järgi. Saad vaadata, kas ainult sissetulevaid tehinguid, näiteks klientide laekumised, või ainult väljaminevaid tehinguid nagu näiteks maksed tarnijatele või panga teenustasud.
 

Uuendus ostuarvete vaates

 
Ostuarvet tehes on nüüd uut tarnijat sisestades, või ka olemasolevat kasutades, võimalik kohe tarnija külge lisada ka pangakonto IBAN number. See lihtsustab hilisemat ostuarve põhjal maksekorralduse faili koostamist.

Uus sisselogimis- ja registreerimisvorm

 
Uuendasime SimplBooksi sisselogimise ja kasutaja registreerimise vorme. Esimese asjana jääb ilmselt silma kujunduslik muutus, aga selle taga on ka mõningad tehnilised muudatused ning lihtsustused kasutaja jaoks. See on esimene samm mitmesammulisest muutuste seeriast, mille eesmärgiks on kasutajaks registreerumine ning keskkonna loomine lihtsamaks ning selgemaks muuta. 

 

SimplBooks registreerimisvorm

 

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar