Jaga seda postitust

Juunikuu uuendused (0)

Juunikuus tulime välja mõnevõrra väiksemate, kuid siiski oluliste uuendustega. Peamiselt lisandusid väikesed lisavõimalused pangaimpordis ja ostuarvete vaates ning tegime uue sisselogimis- ja registreerimisvormi.

Uuendus pangaimpordis

Nüüd on võimalik pangaimpordis lihtsasti eristada (filtreerida) tehinguid nende suuna järgi. Saad vaadata, kas ainult sissetulevaid tehinguid, näiteks klientide laekumised, või ainult väljaminevaid tehinguid nagu näiteks maksed tarnijatele või panga teenustasud.

Uuendus ostuarvete vaates

Ostuarvet tehes on nüüd uut tarnijat sisestades, või ka olemasolevat kasutades, võimalik kohe tarnija külge lisada ka pangakonto IBAN number. See lihtsustab hilisemat ostuarve põhjal maksekorralduse faili koostamist.

Uus sisselogimis- ja registreerimisvorm

Uuendasime SimplBooksi sisselogimise ja kasutaja registreerimise vorme. Esimese asjana jääb ilmselt silma kujunduslik muutus, aga selle taga on ka mõningad tehnilised muudatused ning lihtsustused kasutaja jaoks. See on esimene samm mitmesammulisest muutuste seeriast, mille eesmärgiks on kasutajaks registreerumine ning keskkonna loomine lihtsamaks ning selgemaks muuta.

 

SimplBooks registreerimisvorm

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!