Jaga seda postitust

SimplBooks arendusosaku projekt UI ja ERP-ERP integratsioonide jaoks (0)

Projekti lühikirjeldus

EAS-i arendusosaku projekt „SimplBooks arendusosaku projekt UI ja ERP-ERP integratsioonide jaoks“. Projekt nr 2014-2020.4.04.21-1791.

Projekti tulemusel valmib SimplBooks tarkvarale uue kasutajaliidese (UI) prototüüp ning eraldi integratsioon andmete lihtsamaks üle toomiseks teistest tarkvaradest. Uue kasutajaliidese eesmärk oleks eelkõige kaasaegsem kasutajaliides ja intuitiivsem kasutajakogemus (UX). Projekti tulemuseks on SimplBooks tarkvara kiirem kasv nii Eesti kui välisturgudel.

Projekti toetuse summa on 24276,00 eurot. Arendusosaku projekti toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Projekti elluviimise periood on 23.04.2021 – 21.10.2022.a.

 

Projekti eesmärk ja tulemused

 

Kasutajaliides (UI) – valmib uue kasutajaliidese prototüüp. Tänu valmis prototüübile saab SimplBooks meeskond ühendada uue kasutajaliidese prototüübi SimplBooks tarkvaraga. Tulemuseks on mugavam ja intuitiivsem kasutajaliides, mis aitab konkureerida nii Eesti turul, kui välisturgudel (Soome, Poola, jt) ning seeläbi müüki suurendada. Usume, et just Soome ja Poola turul aitab uus UI suurendada müüki vähemalt 30-50%.

ERP-ERP integratsioonid – eesmärgiks on lihtsam andmete üle toomine ühest tarkvarast teise. Tänu sellele muudame ühelt poolt raamatupidamistarkvarade turu avatumaks ning teiselt poolt aitab suurendada SimplBooks klientide arvu ja müüki. Eesmärgiks on läbi integratsiooni tuua SimplBooksi aastas 100-500 uut klienti/ettevõtet.

 

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!