Webinar: “Envoice liidestus SimplBooks’is ja ostudokumentide automatiseerimine”

Webinar: “Envoice liidestus SimplBooks’is ja ostudokumentide automatiseerimine”

15. märts 2021, 17:03 in Kasulik, Raamatupidamine
0 Kommentaarid

10. märtsil viisime läbi webinari koos Envoice’iga. Sel korral oli teemaks Envoice’i ja SimplBooksi vaheline liidestus ning ostudokumentide automatiseerimine. Webirid viisid läbi SimplBooksi pearaamatupidaja Silva Saaliste ja Envoice’i tootejuht Rivo Jõepere.

Webinaris tutvustasime Envoice’i pakette, registreerimist ja seadistamist, SimplBooksi ja Envoice’i vahelise liidestuse aktiveerimist ning rääkisime lähemalt, kuidas automatiseerida ostuarvete tööprotsessi, kuidas kasutada Envoice’i kinnitusringi ja teisi meeskonnatöö võimalusi ning kuidas saata müügiarveid e-arvetena.

SimplBooksi ja Envoice’i vahelist liidestust kasutab üle 100 ettevõtte

 
Envoice’i tootejuhi Rivo Jõepere sõnul aitab Envoice teha raamatupidamist automaatsemaks ostu- ja kuludokumentide osas: “Envoice on loodud selleks, et kaotada raamatupidamise tööprotsessist kõige rutiinsemad ja ajamahukamad tegevused ehk ostu-ja kuludokumentide vanamoeline haldamine. Sinna hulka kuuluvad nii ostuarvete kokku kogumine, endiselt veel printimine, kontrollimine, ettevõtte sisene kooskõlastamine ja lõpuks ka arhiveerimine. Kõiki neid tegevusi on täna juba oluliselt kiirem, turvalisem ja soodsam teha tänapäevaste infotehnoloogiliste vahenditega. Meie kogemusel ootavad kaasaegsed ettevõtted oma raamatupidajatelt rutiinsete toimingute asemel pigem finantsjuhtimist- tuge ja infot juhtimisotsuste tegemisel ning põhitegevuste efektiivsemal korraldamisel.”

“Envoice on väga rõõmus koostöö üle SimplBooksiga. Me mõlemad usume, et raamatupidajat toetavad tööriistad peavad olema lihtsalt kasutatavad, aga ka võimekad ning pakkuma tuge terve ettevõtte kasvamiseks. Envoice’i ja SimplBooksi koostöös valminud liidestusest tekkinud lisandväärtust naudib juba üle 100 ettevõtte ja see number kasvab igapäevaselt,” kirjeldab Jõepere SimplBooksi ja Envoice’i vahelist koostööd.

YouTube’i video kirjeldusest leiab ka ajatemplid täpsete teemadega.

 

Loe lisaks ka SimplBooksi ja Envoice’i vahelisest liidestusest lähemalt siit:

Envoice liidestus

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar