Webinar: “CostPocketi abiga tšekid SimplBooksi”

Webinar: “CostPocketi abiga tšekid SimplBooksi”

10. märts 2021, 13:57 in Kasulik, Raamatupidamine, SimplBooks uudised
1 Kommentaar

10. veebruaril viisime läbi ühise webinari koos CostPocketiga. Sel aastal on teemaks kuludokumendid ning käesolevas webinaris räägimegi sellest, kuidas kuludokumendid CostPocketi abiga lihtsasti SimplBooksi saada. Webinari viisid läbi SimplBooksi pearaamatupidaja Silva Saaliste ja Joonas Sernjuk CostPocketist.

Webinaris tutvustame lühidalt CostPocketit, õpetame CostPocketi ja SimplBooksi vahelist liidestust aktiveerima ning näitame, kuidas tšekke CostPocketisse lisada. Selgitame, kuidas SimplBooksi poolel tegutseda ehk kuidas aruandva isiku kontot lisada SimplBooksis ja vaatame üle kulukontod ja ostuarved. Lisaks sellele ka lisatud dokumendi (pildi) vaatamine, arve makstuks märkimine, ülekandearve panka saatmine ning kaardimaksearve panka saadetuks märkimine.

Koostööpartnerid juba aastaid

 
Joonas Sernjuk CostPocketist kirjeldab ühist koostööd: “SimplBooksi ja CostPocketi koostöö algas juba 2016. aastal, kui Joonas ja Jaanus said Olympia hotellis kokku, et rääkida tulevasest koostööst. Esimene liidestus töötas nii, et CostPocketist (tol ajal Wizard.Finance-ist) tuli XML fail alla laadida ja seejärel SimplBooksi üles laadida. Ajad on palju edasi arenenud, tänasel päeval saab CostPocketi teenust hakata kasutama ühe nupuvajutusega SimplBooksis (Single sign-on) ja pärast seda töötab andmete saatmine SimplBooksi juba automaatselt. SimplBooksiga lihtsa liidestuse arendamine oli põnev ja hea ettevõtmine, koostöö sujus väga edukalt. Hindame SimplBooksi oma koostööpartnerina väga kõrgelt!

Video kirjelduse alt leiab ka ajatemplid täpsete teemadega.

 

Loe lisaks ka SimplBooksi ja CostPocketi vahelisest liidestusest lähemalt siit:

Kuidas arved ja tšekid lihtsalt ja kiiresti SimplBooksi saata?

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

1Kommentaar

Kirjuta kommentaar