Jaga seda postitust

Kuluaruanded SimplBooksis (1 kommentaar)

Nüüd on SimplBooks raamatupidamistarkvaras võimalik sisestada kuluaruandeid aruandvate isikute kohta. Olgu siinkohal öeldud, et aprilli jooksul saab kuluaruannete funktsionaalsus veel märkimisväärselt täiendusi erinevate väljavõtete ja raportite näol, aga ka pisikeste mugavusfunktsioonide osas. Kindlasti on selles osas plaanis täiendada ka CostPocket’i ja FinBite’i liidestusi, mis hakkavad samuti tulevikus kuluaruandeid toetama.

Mis? Miks? Kellele?

 
Kuluaruandeid kasutatakse juhul, kui nt ettevõtte omanik, juhatuse liige või töötaja teeb ettevõtte nimel ja heaks oste oma isiklikust rahast. Olgu selleks siis nt juhatuse liikme isiklik pangakaart või sularaha. Sellisel juhul on mugavam sellised tšekid sisse kanda just kuluaruandena ja selle alusel siis ettevõtte kontolt (või kassast) tehtud kulutused kompenseerida. Olgu siin öeldud, et aruandvaks isikuks võib olla ükskõik milline ettevõtte töötaja.

Seni on SimplBooksis olnud võimalik kuluaruannete aseainena kasutada ostuarveid, kuid juhul, kui selliseid isiklikest vahenditest tehtavaid kulutusi kipub pigem rohkem olema, nt kümnetes igas kalendrikuus, siis on märksa mugavam ja selgem kasutada selle jaoks kuluaruandeid.

Kas see on kõik?

 
Ei! Nagu juba alguses mainitud, siis lisandub aprilli jooksul veel kuluaruannetele omajagu täiendusi, mis aitavad tehtud kulutustes paremini orienteeruda. Ehk siis lisandub mitmeid väljavõtteid ja raporteid sisestatud kuluaruannete põhjal.

Soovid rohkem infot?

 
Kas, millal ja kuidas kuluaruandeid kasutada, saad lugeda täpsemalt meie kasutusjuhenditest SIIT. Ja kui ikka aru ei saa, siis pöördu julgesti meie kasutajatoe poole kas e-posti või telefoni teel.

Soovime teile sooja ja päikeselist kevadet!
SimplBooks tiim

Lähetusaruanded ja sõidupäevik SimplBooksis

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

  • UUS! Lähetusaruanded ja sõidupäevik SimplBooksis - SimplBooks Vasta

    […] Koos kevadel lisandunud kuluaruannetega katavad need kolm dokumenti enamuse ettevõtte aruandvate isikutega ja töötajatega seotud kuludokumentide vajadused. Saab sisestada välislähetusi, erinevaid tööga seotud sõitude kulutusi ja nii igapäevaseid kui lähetusega seotud kuluaruandeid. Kuluaruannetest saad lähemalt lugeda sellest blogipostitusest: Kuluaruanded SimplBooksis. […]

    03/01/2022 at 14:12

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!