Jaga seda postitust

SimplBooksil on kasutajaid 53 riigist üle maailma (0)

 

SimplBooksil on tänaseks päevaks kasutajaid mitmetest maailma eri piirkondadest: lausa 53 erinevast riigist. See näitab seda, et meie kliente on erinevatest riikidest pärit (e-residendid), kui ka seda, et paljud ettevõtjad reisivad ning juhivad ka ettevõtet distantsilt. See omakorda näitab, kui oluline on veebipõhine tarkvara ning sellele ligipääsetavus erinevatest seadmetest ja asukohtadest.

  • SimplBooks tarkvara on võimalik kasutada nüüd juba viies keeles: eesti, vene, inglise, soome ja rootsi keeles.
  • SimplBooksi on kasutatud näiteks Costa Ricast, Dominikaani Vabariigist, Mehhikost, Austraaliast ning Tansaaniast.
  • Mobiilidele kohandumine on SimplBooksi jaoks oluline prioriteet.
  • SimplBooksi saab kasutada kõikjal, kus leidub internetti.

 

Pea 10% külastustest tehakse nutitelefoniga ning seejuures on oluline, et SimplBooks on mobiilidele kohanduv. Terve raamatupidamise haldamine võib nutitelefonist keeruline olla, aga kui on arvutist eemal olles kiiresti arve vaja välja saata, siis sobib nutitelefon selleks ideaalselt.

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!