Jaga seda postitust

Kuidas arved ja tšekid lihtsalt ja kiiresti SimplBooksi saata? (1 kommentaar)

SimplBooksi ja CostPocketi liidestus

 
Selleks tuleb appi CostPocket (endise nimega tsekk.ee). Kui Teil ei ole veel CostPocketi ja SimplBooksi liidestus aktiivne, siis siin on õpetus, kuidas liidestust lisada ja kuidas see töötab.

CostPocket on loonud väga lihtsa äpi (iPhone, Android, veebiäpp), millega kuludokumente SimplBooksi edastada. Äpp küsib su käest lihtsaid küsimusi – kas summa kuulub hüvitamisele, milline oli makseviis, kululiiki ja kommentaari. 

CostPocketis digiteerimine

 
CostPocketis on digiteerimine võimalik kahte moodi – kas roboti poolt digiteerimine või CostPocketi inimeste poolt kontrollitud digiteerimine. Roboti digiteerimise puhul on tasu 5€/ kuu ühe kasutaja kohta ning hinna sees on 100 kuludokumenti kuus (pakett Kuld). CostPocketi inimeste poolt kontrollitud digiteerimise puhul on tasu 7€/kuu ühe kasutaja kohta ja hinna sisse kuulub 30 kuludokumenti kuus (pakett Plaatina). Võimalik on veel ka tšekipõhine digiteerimine, mis on 0,4€ dokumendi kohta. Vaata pakette lähemalt siit!

Kui kasutate CostPocketi inimeste poolt kontrollitud digiteerimist, siis pärast kommentaari sisestamist su käest rohkem küsimusi enam ei küsitagi ja dokument edastatakse SimplBooksi niipea, kui ta CostPocketi poolt digiteeritud saab (keskmiselt 6-7 tundi).

Teised eelistavad jälle väiksemat kuutasu ja nende jaoks oleme ehitanud võimaluse raamatupidamise jaoks vajalikud andmed (hankija nimi, registrikood, valuuta, dokumendi number, väljastamise kuupäev, neto, km ja summa) tekstituvastuse abiga otse äpis üle vaadata.

Peaagu reaalajas

 
Mis muudab tekstituvastusega äpi eriti imeliseks on võimalus oma tšekid sekundite jooksul paberkujust elektroonilisse vormi ja otse SimplBooksi edastada. Kõiki andmeid on võimalik hiljem SimplBooksis muuta. Siin üks näide tšeki sisestamisest:

 

 

Tšekid ja arved

 
Kõikidel pakettidel on võimalik lisaks tšekkidele saata SimplBooksi ka arveid ja kõiki kuludokumente, mis on Teile tulnud emailile. Mugavaim viis selleks on lihtsalt edastada arved oma CostPocketi aadressile, näiteks firmanimi@costpocket.com.

Kõik e-mailile tulnud arved edastatakse automaatselt SimplBooksi. Oma CostPocketi aadressi on võimalik näha CostPocketi seadistuste aknas:

 

Webinar: “CostPocketi abiga tšekid SimplBooksi”

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!