Jaga seda postitust

TOP 7 SimplBooks uuendust aastal 2020 (2)

 

2020. aasta on seljataha jäänud ning otsustasime võtta oma aasta kokku SimplBooksis. Üldiselt võib öelda, et meil oli suur liidestuste aasta, sest enamik meie suurematest uuendustest olid uued liidesed. Nimelt, kokku tulime välja 7 uue liidestusega. Kuid aastasse mahtus ka teisi olulisi uuendusi, mis muudavad meie klientide elu lihtsamaks! Aasta 2020 TOP uuendused SimplBooksis olid järgmised:

1. Võrdlevad aruanded

SimplBooksis on raamatupidamisaruannete juures võimalik võrrelda aruanded eelmiste perioodidega näiteks aasta, kvartali, kuu või nädalaga. Valitud lühemate perioodide või varasemate aastate tekivad automaatselt arvutatud muutused (summad). Kirsiks tordil on see, et SimplBooksis saab neid kahte võrdlust veel omavahel ka kombineerida!

2. Swedbank Gateway liidestus

Swedbank Gateway liidestusega kaasneb võimalus automaatselt pangaväljavõte SimplBooksi importida. Eelmise päeva tehingud imporditakse automaatselt igaöiselt SimplBooksi ja need ilmuvad pangatehingute impordi vaatesse. Pangatehingute impordi vaatesse pääseb nüüd mugavamalt läbi ettevõtte ülevaate (dashboardi) lehe, kus kuvatakse ülevaatlikult ootel (salvestamata) pangatehingute arv ning põgus eelvaade. Lisaks saab Swedbanki liidestuse kaudu maksekorraldusi panka saata, mis tuleb ainult veel internetipangas kinnitada.

3. SEB Baltic Gateway liidestus

SimplBooksis on nüüd võimalik aktiveerida SEB Baltic Gateway liidestus otse pangaga. SEB Baltic Gateway liidestus hõlmab endas hetkel vaid pangaväljavõtte automaatset importi SimplBooks keskkonda. Makseid hetkel veel paraku panka pole võimalik saata üle liidestuse. Maksekorraldusi saab endiselt aga failina alla laadida ja panka üles laadida.

 

4. LHV Connect liidestus

SimplBooksis on ka LHV pangakontode liidestamise võimalus. See tähendab, et kui aktiveerite LHV Connect liidestuse, siis jõuavad LHV pangakontodel kajastatud tehingud automaatselt teie SimplBooks keskkonda. Teil jääb üle vaid tehingud kinnitada. Lähitulevikus lisame kindlasti ka täisautomaatse kinnitamise võimaluse ehk teil ei ole vaja uute tehingute kajastamiseks ise nö lillegi liigutada!

5. Telema EDI liidestus

Telema EDI liidestus on mõeldud just väiketootjatele või edasimüüjatele, kellel on vaja tarnida tooteid suurtele jaekettidele. Telema liidestusega saab lisaks e-arvetele saata masinloetaval kujul ka müügitellimusi, saatelehti ja kinnituslehti.

 

6. WooCommerce, PrestaShop ja Shopify liidestused

SimplBooksis on nüüd olemas liidesed Shopify, PrestaShopi ja WooCommerce (WordPress) e-poe platvormidega. See tähendab seda, et nüüd on võimalik tellimused e-poodidest müügiarvetena otse SimplBooksi importida. Tegemist on aga poolautomaatsete liidestega, mis tähendab, et e-poe tellimused ei teki automaatselt SimplBooksi, vaid SimplBooks kasutaja peab selleks import nuppu vajutama. Kasutaja saab tellimused “tõmmata” SimplBooksi endale sobival ajal, näiteks iga hommik-lõuna-õhtu.

7. Uus ettevõtte ülevaade ehk dashboard

Täiendasime ettevõtte ülevaate lehte mitmete uute graafikute ja tabelitega ning muutsime ülevaate kasutaja poolt seadistatavaks. Kusjuures iga ettevõtte kasutaja, kellel on õigus ettevõtte ülevaadet näha, saab selle vaate kujundada vastavalt enda huvidele.

 

Peale suurte uuenduste alustasime 2020. aasta kevadel esmakordselt webinaride läbiviimisega. Aasta jooksul viisime läbi 7 webinari, milles käsitlesime erinevaid raamatupidamisega seotud teemasid SimplBooks tarkvaras. Alustades SimplBooksi tarkvara enda jaoks sobivalt seadistamise õpetusega kuni põhivara teemani välja. Järgmisel aastal juba plaanime teieni tuua uusi webinare! Kõik webinarid on ka järelvaadatavad ning need leiab meie YouTube’i kanalilt SimplBooks Eesti. Palju kasulikke õpetusi SimplBooks tarkvara kasutamiseks :)

 

Lisasime juurde ka palju kasutusjuhendeid – kõik meie kasutusjuhendid leiad siit!

Lisaks paljudele uuendustele suurenes 2020. aasta jooksul ka SimplBooksi tiim kahe uue liikme võrra ehk meiega liitus tarkvara analüütik Koidu ja tarkvara testija Mered :) Oleme tänaseks kasvatanud oma tiimi 10-liikmeliseks!

Meil on olemas ka Eduka Eesti Ettevõtte 2020 märgis.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et 2020. aasta SimplBooksis oli töine ja vägagi edukas ning me teeme kõike selle nimel, et pakkuda oma klientidele parimat! Uuel aasta juba uue hooga uute arenduste poole!

Proovi SimplBooksi 30 päeva tasuta või proovi meie demo versiooni!

Liidesed teevad raamatupidamistarkvara kasutamise automaatsemaks

SimplBooks korraldab raamatupidamisalaseid webinare

https://www.simplbooks.ee/2020/01/top-7-simplbooks-uuendust-aastal-2019/

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Comments (2)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!