Jaga seda postitust

12 põhjust raamatupidajale, miks valida SimplBooks tarkvara (0)

SimplBooks on täielikult veebipõhine raamatupidamistarkvara, mis on piisavalt võimekas raamatupidajale ja samal ajal piisavalt lihtne väikeettevõtjale. Meil on olemas kõik vajalikud kasutusjuhendid ning tasuta klienditugi, kes aitab sind suurima hea meelega. Samuti pakume võimalust tulla SimplBooks tarkvara koolitusele, kus on võimalik programm endale veelgi kiiremini selgeks saada. Raamatupidajatele ja raamatupidamisbüroodele on meil olemas eraldi büroopakett, mille kohta leiad rohkem infot siit.

 

 

Vaata, mis on SimplBooks eelised teiste tarkvarade ees raamatupidajate seisukohalt

 

1. SimplBooksil on eelseadistatud kontoplaan (k.a. MTÜ-dele) ja raamatupidamise põhiaruanded. Vajadusel saab nii kontoplaani kui ka aruannete seadeid kohandada vastavalt ettevõtte vajadustele. Ettevõtte raamatupidamise ülesseadmine on lihtne ja kiire ning saab hakata koheselt müügi- või ostuarveid sisestama.

2. Sama paketi sees on palgaarvestus, põhivaraarvestus, tootmine, retseptid. Lisatasusid ei lisandu ja saad kõike ühest kohast hallata. Lisaks loomulikult laoarvestus ning liidestused e-poodide, pankade, EMTA, Finbite’i, CostPocketi, Envoice’i ja Telemaga. Kogu funktsionaalsust saad vaadata siit. Lisaks saab palgaarvestuses soovi korral maksumäärasid ja maksuliike ka muuta või lisada, mida teistes tarkvarades nii mugavalt teha ei saa.

3. Põhivaraarvestuses tekivad amortisatsioonikanded automaatselt – kui mõnes teises tarkvaras pead neid käsitsi tegema, siis SimplBooksis mitte.

4. Pangatehingud liiguvad automaatselt SimplBooksi – läbi Swedbanki, SEB ja LHV liideste tulevad pangatehingud SimplBooksi automaatselt. Lisaks on Swedbank ja LHV liideste kasutamine tasuta.

5. Integreeritud e-arved ehk e-arveid saab SimplBooksist faili kujul eksportida ja importida nii müügi- kui ostuarvete puhul. Lisaks on SimplBooksis e-arvete saatmine tasuta.

6. SimplBooksis on olemas kohandatavad dokumendipõhjad, kus on võimalik ise kujundada endale sobivad arved ja pakkumised. Näiteks saab dokumendipõhjad teha sarnaselt ettevõtte logo värvidele. Valida saab erinevate fontide, kirjasuuruse, kirjavärvi ja tausta värvide vahel ning lisada pilte.

 

7. Tehingupartnerite andmed saab lisada automaatselt Äriregistrist. Enam ei pea arvetele kirjutama ükshaaval tehingupartneri andmeid, sest need saab lisada automaatselt Äriregistrist. Lihtsalt hakake ettevõtte nime sisestama kliendi nime lahtrisse ja süsteem pakub automaatselt vasteid.

8. Pidevad automaatsed uuendusedaastas 50+ tarkvarauuendust ehk keskmiselt üks uuendus nädalas. Kasutame arenduses automaatteste, mis aitavad tagada, et uuendused kasutajate tööd ei segaks. Tänu sellele võime öelda, et 99,9% uuendustest tulevad välja ilma kasutajate tööd häirimata. Arendame ja uuendame SimplBooks tarkvara pidevalt, et oleks vähem käsitsi andmete sisestamist ning rohkemad toimingud oleksid automatiseeritud. Kõike seda ikka selleks, et kasutajal oleks võimalikult mugav ja lihtne meie tarkvara kasutada.

9. Kannete ja raamatupidamisandmete lihtne muutmine/parandamine – tegid raamatupidamises vea? Ära muretse, SimplBooksis on vajadusel lihtne kandeid ja tehinguid parandada/kustutada. Samas ei pea kartma, et keegi midagi kogemata ära kustutab, sest perioode saab lukku panna ja kasutajate õiguseid väga täpselt piirata.

10. Kasutajate õiguste põhjalik seadistamine – Oluline on see, et saad ettevõtjale anda ligipääsu tarkvarasse (näiteks müügiarvete loomiseks ja raportite vaatamiseks), veel olulisem on see, et saad õigused väga täpselt lubada või maha keerata (vaatamine, muutmine, kustutamine). Olemas on ka erinevad kasutajategrupid, kus juba õigused vaikimisi seadistatud.

 

11. Sobib e-residentidele. SimplBooksi saab kasutada viies keeles (EST, ENG, RUS, FIN, SE), mis tähendab, et iga kasutaja saab lihtsasti keelt vahetada ja kasutada keskkonda endale sobivas keeles. Näiteks raamatupidaja kasutab keskkonda eesti keeles, e-resident inglise keeles ja töötaja vene keeles. Samuti on kõigis keeltes olemas kasutusjuhendid ja meiepoolne tugi.

12. Kasutaja tegevuste logi + andmete taastamine. Igas keskkonnas saab näha kõigi kasutajate tegevuste ajalugu. Seda juhuks, kui sisestamisel on tehtud näiteks viga ja vaja seda uurida. Probleemide või sisestatud vigade korral on võimalik meie abiga vanad andmed taastada (2 nädalat tagantjärele ulatuvalt).

Lisaks kõigile 12 eelisele on olemas ka palju abistavaid kasutusjuhendid, mille leiad siit. Lisaks sellele viime läbi raamatupidamisalaseid webinare – kõik webinarid on järelvaadatavad YouTube’i kanalil SimplBooks Eesti.

 

 

 

 

Kui Sa veel ei ole SimplBooksiga tutvunud, siis saad teha seda proovides meie DEMO versiooni!

Esimesed 30 päeva on Sul võimalik tasuta SimplBooksi proovida ning selleks tuleb Sul ainult registreerida konto siin.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!