SimplBooks korraldab raamatupidamisalaseid webinare

SimplBooks korraldab raamatupidamisalaseid webinare

19. november 2020, 13:51 in Kasulik, Raamatupidamine, SimplBooks uudised
2 kommentaari

2020. aasta kevadel alustasime webinaride tegemisega, kus võtame ette kõige olulisemad nüansid SimplBooks tarkvara kasutamise juures ning muud tähtsad raamatupidamisalased teemad. Webinare viib läbi SimplBooks pearaamatupidaja Silva Saaliste ning tulevikus võib meie webinarides näha ka külalisesinejaid. Webinarid toimuvad Zoomi keskkonnas ning webinari toimumise ajal on võimalik küsida ka küsimusi.

Käesoleva aasta jooksul oleme läbi viinud kokku 7 webinari, kus meie pearaamatupidaja jagab webinaril osalejatega oma ekraani ning käib vastavalt teemale läbi olulisemad seaded, tegevused ja küsimused. Kõiki webinare salvestatakse ning webinare on võimalik järele vaadata SimplBooks Youtube’i kanalil. Selleks, et webinarist üles leida just Sulle vajalik teemakäsitlus, oleme lisanud iga video kirjelduse alla ajatemplid konkreetsete teemadega. Näide webinari kirjeldusest “Vaatame SimplBooks seaded üle” Youtube’is:

Lingid igale webinarile eraldi leiab siit:

1. Webinar “Vaatame SimplBooks seaded üle” 

2. Webinar “Käibemaksu aruanne ja käibemaksu raport”

3. Webinar “Dashboard ehk ettevõtte ülevaate seadistamine”

4. Webinar “Müügiarved”

5. Webinar “Ostuarved”

6. Webinar “Palgad ja palgaarvestus”

7. Webinar “Põhivara”

8. Webinar “CostPocketi abiga tšekid SimplBooksi”

9. Webinar “Envoice liidestus SimplBooks’is ja ostudokumentide automatiseerimine”

10. Webinar “Kuidas alustada raamatupidamisega SimplBooksis?”

11. Webinar Aastaaruande kontrollimine SimplBooksis”

12.Webinar “Kuluaruanne, lähetusaruanne ja sõidupäevik”

NB! Infot järgmiste webinaride toimumise ja webinaridele registreerimise kohta jagame eelkõige meie uudiskirjades. Seega kui soovid saada infot järgmiste webinaride kohta, siis liitu meie uudiskirjaga siin!

Lisaks webinaridele on meil olemas 300+ kasutusjuhendit ning ka foorum, mille leiad SimplBooks Support keskkonnast. Kui webinaridest, kasutusjuhenditest või foorumitest siiski täpset vastust ei leidnud, võid helistada meie lahkele kasutajatoe numbrile 635 0000 või kirjutada support@simplbooks.ee. Kasutajatugi on kättesaadav E-R kell 9-17.

 

 

 

 

 

Liidesed teevad raamatupidamistarkvara kasutamise automaatsemaks

Annika Randmann

annika@simplbooks.ee

Annika tegeleb SimplBooksis digiturundusega ning kajastab blogis erinevaid raamatupidamise-, ettevõtluse- ja tarkvarauuendustega seotud teemasid.

2 kommentaari

Kirjuta kommentaar