Jaga seda postitust

“Edukas Eesti Ettevõte 2020” märgis SimplBooksil (0)

2020. aasta on olnud SimplBooksis väga edukas ja töine aasta siiamaani ning enne aasta lõppu jõudsime ka Eesti edukaimate ettevõtete sekka, mille üle oleme väga rõõmsad!

“Edukas Eesti Ettevõte 2020” märgise andis välja krediidiinformatsiooni
ettevõte AS Creditinfo Eesti. Creditinfo Reiting on ettevõttele antav hinnang, mis määratakse majandus-, finants- ja maksekommete koondhindena. SimplBooksi kehtiv krediidireiting on AA ehk väga hea. See on meie jaoks suur saavutus, sest vaid 7,1% Eesti ettevõtetest omab väga head AA reitingut.

Krediidiraportis oli välja toodud, et kehtivaid maksehäired ega maksevõlgu ei ole SimplBooksil tekkinud. Lisaks toodi välja ka majandusolukorra ja finantsolukorra kokkuvõte:

Majandusolukord: Tulud on kahe viimase aasta jooksul kasvanud. Kasumlikkus on väga hea. Omakapital
on piisava suurusega. Põhikapital on viimastel perioodidel püsinud minimaalsel tasemel.

Finantsolukord: maksevõime kordaja – väga hea, likviidsuskordaja – väga hea, maksevalmiduse kordaja – väga hea, raha laekumine – kiire. Võlakordaja – väga heal tasemel, ettevõte ei sõltu olulisel määral võõrvahenditest. Rentaablusnäitajad: puhasrentaablus – väga hea, aktiva rentaablus – väga hea.

SimplBooks tegevjuht Jaanus Reismaa kommenteerib hea krediitireitingu olulisust: “Krediidireiting on hea ülevaatlik näidik näiteks uutele klientidele või koostööpartneritele, kes võib-olla meist varem kuulnud ei ole, ilma et peaks hakkama erinevaid registreid läbi kammima või majandusaasta aruannet uurima. Täiendavat usaldusväärsust lisab ka see, et tegemist on nö sõltumatu kolmanda osapoolega.”

 

TOP 7 SimplBooks uuendust aastal 2020

https://www.simplbooks.ee/2020/11/simplbooks-korraldab-raamatupidamisalaseid-webinare/

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!