Jaga seda postitust

Võrdlevad aruanded (0)

Nagu öeldakse: “Kõik on uus septembrikuus!”. Oleme valmis saanud järjekordse suurema uuenduse. Seekord siis palju rõõmu nii raamatupidajatele kui ettevõtte juhtidele. Nimelt lisasime SimplBooksi võrdlevad aruanded!

Juhuks kui on kedagi, kes teab kedagi, kes ei tea veel, mis need võrdlevad aruanded endast kujutavad, siis lubage mul selgitada. Võrdlevad aruanded tähendavad, vähemasti SimplBooksi kontekstis, lisavõimalust raamatupidamise aruannete juures. Lisavõimaluseks on võrrelda valitud perioodi eelmiste aastatega või jagada valitud periood lühemateks loogilisteks perioodideks nagu nt aasta, kvartal, kuu või nädal. Valitud lühemate perioodide või varasemate aastate tekivad automaatselt arvutatud muutused (summad). Kirsiks tordil on see, et SimplBooksis saab neid kahte võrdlust veel omavahel ka kombineerida!

Toon siinkohal mõningad praktilised näited. Võrdlevate aruannete abil saate nüüd näiteks jälgida, kuidas teie ettevõttel on läinud võrreldes eelmise või eelmiste aastatega avades selleks kasumiaruande ja valides täiendavatest aruande valikutest nt “Võrdle valitud perioodi eelmise aastaga”. Soovi korral saate võrreldavad perioodid ka nt kvartaliteks või kuudeks jaotada.

Kokkuvõttes võiks öelda, et ilmselt on tegemist maailma parimate võrdlevate aruannetega ühes raamatupidamistarkvaras, kogu võrdlevate aruannete ajaloo jooksul, läbi aegade!

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!