Jaga seda postitust

Serverite vahetus augustis (0)

Käesoleva kuu alguses toimus lisaks tavapärastele tarkvarauuendustele ka muud põnevat. Nimelt vahetasime välja SimplBooks serverite riistvara, et toetada rohkemaid kasutajaid ning võimaldada veelgi kiiremaid ja kasutajasõbralikumaid tehnilisi lahendusi.

Täname siinkohal kõiki kliente, kes on meid seni usaldanud ja ka edasi soovitanud. Käesolevaks hetkeks on SimplBooksil juba üle 10 000 kasutaja ja see arv kasvab iga päevaga sh ka nädalavahetustel ja pühade ajal. Püüame oma kasutajaid ikka positiivselt üllatada uute, põnevate ja tööd automatiseerivate lahendustega. Näiteks oleme käesoleval aastal juba mitu pangaliidestust lisanud.

Seoses kogu selle automatiseerimisega ning 100% elektroonilise ja masinloetava raamatupidamise osatähtsuse kasvuga ja meie pideva kasutajate arvu kasvuga jõudsime käesoleval aastal olukorda, kus oli vaja olemasolevad serverid suuremate ja võimsamate vastu vahetada. See eeldas mõningast eeltööd nii meie kui ka meie serverite halduri Zone-i poolt.

Üleminek ise oli algselt planeeritud 4. augusti peale aga lükkus lõpuks ühe päeva võrra edasi, 5. augustile just tehniliste ettevalmistuste tõttu. Meie jaoks oli oluline, et lõplik üleviimine toimuks võimalikult sujuvalt ja ilma suuremate üllatusteta. Kolimine ise võttis lõpuks aega umbes täpselt 4 tundi. Selle aja kestel ei olnud SimplBooks teenus paraku kasutajatele kättesaadav, aga kõik kasutajad olid aegsasti ette teavitatud kolimise ajast.

Päris ilma viperusteta kolimine siiski ei läinud. Kui andmed olid ümber kolitud, siis tekkis keskkondades tõrge keele vahetamisega. Insenerid, nii meie kui Zone poolt tegelesid selle ja mõne pisema probleemiga veel mitu tundi hiliste öötundideni. Lõpliku lahenduseni jõudsime järgmisel hommikul kohe tööpäeva alguses. Tänan siinkohal nii Zone kui SimplBooks insenere nende panuse eest probleemi operatiivse lahendamise osas.

Järgmised serverite kolimised toimuvad kindlasti juba teistmoodi ja püüame tulevikus üldist teenuse katkestust täielikult vältida. Soovime siinkohal kõigile oma kasutajatele edukat algavat ärihooaega ja meeldivaid kogemusi SimplBooks tarkvaraga. 

 

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!