Jaga seda postitust

Postkast (0)

Oleme alates mai algusest saadik vaikselt ühe olulise projektiga tegelenud, mille koodnimeks on “Postkast”. Selle projekti raames oleme samm-sammult meie senise süsteemi teadete lehe asendanud märksa võimekama nö postkastiga. Lühidalt hõlmab uus postkast endas lisaks meiepoolsetele suuremate uuenduste teavitustele erinevaid veateateid, meeldetuletusi ja spetsiaalsele aadressile saadetud ostuarveid.

 

Miks seda vaja on?

Senine teadete süsteem oli juba ammu ajale jalgu jäänud ning meil ei olnud ka head kohta, läbi mille kasutajaid teavitada erinevatest vigadest, mis saabusid süsteemi mõningase viivitusega. Kui veidi telgitaguseid avada, siis tegelikult postkasti uuendused käesolevaga ei lõpe. Oleme aja jooksul teavituste süsteemi ja kasutajate infovajaduse kohta omajagu tagasisidet saanud ja võtame seda tagasisidet nüüd arvesse uue parema lahenduse väljatöötamisel.

Uus postkast SimplBooksis

Mis lisavõimekus?

Nagu juba eelpool mainitud, siis jäävad ka edaspidi alles meiepoolsed suuremate uuenduste teavitused. Lisaks edastame juba umbes juuni keskpaigast keskkondade postkasti erinevaid veateateid, mis jõuavad meieni viivitustega. Sellisteks veateadeteks on hetkel kohaletoimetamata e-kirjad ja vead maksekorralduste failides, mis läbi liideste panka saadetakse.

Lisaks on ühe suure uuendusena lähinädalatel üles minemas postkasti funktsioon, mis võimaldab spetsiaalselt konkreetse ettevõtte keskkonna jaoks loodud e-posti aadressile saata tavalise e-kirja koos manuses oleva ostuarvega, mida on seejärel võimalik keskkonna postkastist otse ostuarvete alla importida. Siinkohal pean siiski veidi rõõmuhõiskeid vaigistama, sest esimeses lahenduses me siiski PDF arveid automaatselt lugeda ega töödelda ei oska. Küll aga saab Eesti e-arve formaadis XML arve mugavalt ostuarvete alla importida. PDF arvete puhul lisatakse arve fail lihtsalt ostuarve manusesse.

Mis edasi?

Kaugemasse tulevikku jäävaid plaanitavaid täiendusi hetkel veel ei avaldaks kuna ….mitmel põhjusel :)
Aga võin lubada, et tulevikus on postkast kõigile rõõmuks.

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!