Jaga seda postitust

Lisandus SEB Baltic Gateway liidestus (1 kommentaar)

Alates tänasest on teil võimalik SimplBooksis aktiveerida SEB Baltic Gateway liidestus otse pangaga. Nii nagu LHV puhul tuleb ka SEB liidestuse aktiveerimiseks ettevõtte juhatuse liikmel ennast Mobiil-ID või ID-kaardiga SimplBooks süsteemis tuvastada. Pärast edukat tuvastamist algatab SimplBooks automaatselt vajaliku lepingusõlmimise protsessi. Paari päeva jooksul saadab pank juhatuse liikmele vajaliku lepingu digiallkirjastamiseks, mis tuleb panka tagasi saata. Seejärel aktiveerib SEB omalt poolt teenuse.

SEB Baltic Gateway liidestus hõlmab endas hetkel vaid pangaväljavõtte automaatset importi SimplBooks keskkonda. Makseid hetkel veel paraku panka pole võimalik saata üle liidestuse. Maksekorraldusi saab endiselt aga failina alla laadida ja panka üles laadida. Täpsemad juhised liidestuse aktiveerimise kohta leiate SIIT.

SEB liidestuse puhul tuleks kindlasti tähele panna, et teenuse kasutamise eest võib pank omalt poolt täiendavaid teenustasusid rakendada. Hetkel kehtiva (21.04.2020) hinnakirja alusel on liidese kasutamine ilma täiendava tasuta juhul kui ettevõttel on SEB pangas kasutusel mõni ärikliendi pakett. Muul juhul lisandub Baltic Gateway kasutamise eest igakuine tasu 5 EUR. SimplBooks omalt poolt täiendavat tasu liidestuse kasutamise eest ei rakenda.

Soovime kõigile ilusat kevade jätku ja palju päikest!

Lisandus Swedbank Gateway liidestus

 

Lisandus LHV Connect liidestus

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!