Jaga seda postitust

Lisandus Telema EDI liidestus (0)

Nagu näha on märts meil eriti aktiivne kuu olnud. Valmis on saanud mitu pikalt töös olnud suuremat liidestust. Seekord siis Telema EDI liidestus.

Kesse Telema on? Telema on EDI operaator, kelle teenuseks on elektrooniliste dokumentide vahendamine masin-masin loetaval kujul. See on umbes nagu e-arved, aga Telema poolt vahendatavate erinevate dokumentide hulk on palju laiem hõlmates näiteks ka müügitellimusi, saatelehti ja kinnituslehti.

Misse EDI on? Pikalt lahtikirjutatuna Electronic Data Interchange ehk siis maakeeli e-dokumentide vahetuskanal. E-arvetega on pea kõik eestimaalased juba viimase aasta jooksul tuttavaks saanud aga EDI hõlmab endas veel tervet rida erinevaid masinloetavaid dokumente, mis hõlbustavad nt kaubandusettevõtete tellimuste ja kauba liikumise haldamist.

SimplBooks pakub enda klientidele juba Põhipaketis tasuta võimalust Telemaga liidestuda. Liidestumise eelduseks on leping Telemaga, mille jaoks peaksite loomulikult otse nendega kontakteeruma. Vajalikud kontaktid leiate aadressilt Telema.ee. Läbi liidestuse on võimalik kasutada nii EDI Supplier teenust kui ka eFlow teenust ja EDI Supplier teenuse puhul toetab SimplBooks nähtamatult nii 2DOC süsteemi kui ka 4DOC süsteemi.

Nii, et kui sa oled väiketootja või edasimüüja kellel on vaja tarnida oma tooteid suurtele jaekettidele (nt Prisma, Selver, Rimi jne), siis on tõenäoline, et sul võib varem või hiljem vaja minna Telema teenust. Liidestuse aktiveerimise kohta saad täpsemalt lugeda meie juhendist SIIT.

Lisandus Omniva e-Arvekeskuse liidestus

Envoice liidestus

https://www.simplbooks.ee/2021/01/kuidas-arved-ja-tsekid-lihtsalt-ja-kiiresti-simplbooksi-saata/

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!