Jaga seda postitust

11+ töövahendit, mida soovitame kodukontoris töö tegemiseks (0)

Kodukontoris töö tegemine ei pruugi olla nii lihtne kui tundub, kuid mitmete abistavate töövahenditega saab ka kodukontorit pidada edukalt. SimplBooks tiimiga oleme ise juba varasemalt kodukontori töö ära lahendanud ning toome välja 11+ töövahendit, mida ise oleme edukalt kasutanud ja julgelt soovitame. Kõik tööriistad on saadaval kas täiesti tasuta või on neil tasuta versioon, millest on enamikele juba täiesti piisavalt.

1. Failide salvestamiseks Dropbox või Google Drive. Need kaks rakendust on ühed kõige populaarsemad pilvevõimalused failide salvestamiseks. Tasuta versioonidel on palju võimalusi, kus on võimalik näha, kes viimati uuendas faile, kustutatud faile on võimalik taastada teatud aja jooksul ja palju parem ülevaade on kõikidest failidest.

2. Videokõned ja koosolekud – Google Hangouts sobib väga hästi nii üks-ühele videokõneks, kui ka veidi suuremateks koosolekuteks. Hangouts ei nõua teiselt osapoolelt konto loomist või millegi alla laadimist, saad lihtsalt jagada linki või saata kutse e-mailile. Teine on Zoom, mis on super tööriist suuremate koosolekute, webinaride, koolituste läbiviimiseks. Zoomi tööle panemisest kuni reaalse koosolekuni võttis aega reaalselt ainult 5 minutit. Väga lihtne kasutamine ja hea kõne kvaliteet. Mõlemal tööriistal on tasuta versioon.

Kodukontori töövahend Google HangoutsTöövahend kodukontoris Zoom

3. Suhtlemiseks Slack. Slack on suhtlusrakendus, mis sobib väga hästi kolleegide vaheliseks suhtluskeskkonnaks. Kodukontoris on hea hoida pidevat suhtlust oma kolleegidega ning Slack sobib selleks hästi. Võimalus ka tasuta versiooni kasutada.

Kodukontoris kasutamiseks Slack

4. Tööülesannete korraldamiseks Asana ja kodumaine UKU (raamatupidamisbüroodele). Projektijuhtimise tarkvara Asana on mugav lahendus tööülesannete planeerimiseks. Asanas saab kirja panna eesolevad tööülesanded ja tehtud ülesanded ning märkida, kes millise ülesande eest vastutab ja millistel kuupäevadel. Lisaks saab Asana ühendada Slackiga nii, et Slack-i tulevad teated, kui Asanas miskit muudeti või lisati. Väiksematele tiimidele (kuni 15 inimest) on olemas tasuta versioon. Uku on professionaalne tööde juhtimise ja arveldamise lahendus raamatupidajale ja teenindavale ettevõttele.

Kodukontori töövahend Asana

5. Aja mõõtmiseks Toggl. See rakendus aitab jälgida seda, mille peale sa oma aega internetis kasutad. Nii saad parema ülevaate, kuhu su aeg tegelikult kaob arvutit kasutades ning aitab sul olla produktiivsem ning mõista, milliseid tegevusi saaks optimeerida. Näiteks kes pakuvad teenust, saavad Toggl abiga väga hästi raporti välja võtta, kui palju mingi töö peale aega kulus ja selle eest siis arve esitada. Ka Toggl-i saad tasuta kasutusele võtta.

Töövahend kodukontoris Toggl

6. Elektrooniline Google kalender. Väga hea võimalus märkida ära tähtsad päevad, puudumised või muud teadaanded nii, et terve meeskond neid näeb ja informatsioon on alati kõigile kättesaadav. Jah, tasuta.

7. Libre Office ja Google Docs alternatiivina MS Officele. Kui sinu koduarvutis ei ole Microsoft Office programme (Excel, Word, jne), siis need tasuta tarkvarad aitavad hädast välja. Google Docs-is saab lisaks ka lisada teisi inimesi sama dokumenti nägema laivis. Väga mugavad tasuta lahendused.

8. Fookuse ja keskendumise säilitamiseks näiteks Cold Turkey Blocker või Freedom rakendused. Need rakendused aitavad sul valida välja veebilehed või rakendused, mis segavad või hajutavad tähelepanu töö tegemise ajal ning seejärel saad need blokeerida selleks ajaks, mil sul on vaja tööle keskenduda.

Töövahend kodukontoris Toggl

9. Monitori heleduse ja tumeduse reguleerimiseks F.lux. See rakendus reguleerib monitori heledust ja tumedust vastavalt kellaajale. Hea võimalus enda ekraan seadistada vastavalt valguse vajadusele, et õhtusel ajal ekraan liiga hele ei oleks ja päevasel ajal liiga tume ei oleks. Kerge seadistada ja kerge vajadusel maha keerata. Personaalseks kasutamiseks tasuta.

Kodukontori töövahend F.lux

 

10. Tšekkide haldamiseks Costpocketei ole põhjust viia hunnikuga tšekke raamatupidajale, vaid saad need kiiresti ja lihtsalt Costpocket äpiga üles pildistada ja otse SimplBooksi saata. Võimalus proovida ka tasuta versiooni.

11. Lisaks saab SimplBooks veebipõhist raamatupidamistarkvara kasutada sõltumata asukohast igal pool, kus leidub internetti. Koosta ja kujunda ise arveid, tee pakkumisi, sisesta tooteid/teenuseid, tee raamatupidamist, jaga õiguseid ja palju muud. Proovi SimplBooks DEMO versiooni siin. Soovi korral saad valida endale raamatupidaja, kes sind aitab ning kõik töö saab tehtud üle interneti. Esimesed 30 päeva tasuta.

Loe ka 6 soovitust, kuidas kodukontoris efektiivsemalt tööd teha. 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!