Jaga seda postitust

10 põhjust väikeettevõtjale, miks valida SimplBooks raamatupidamistarkvara (1 kommentaar)

SimplBooks raamatupidamistarkvara eesmärk on hoida ettevõtte raamatupidamine nii lihtne kui võimalik, et väikeettevõtjad saaksid kogu oma raamatupidamise teha ära mugavamalt ja kiiremini. Arendustöö käib pidevalt, et hoida tarkvara kaasaegsena – igal aastal teeme üle 50 tarkvarauuenduse. Ettevõtjatel on niigi palju tegevusi vaja igapäevaselt teha, mõnikord pidada kümmet ametit korraga, kuid meie tahame aidata sul vähem kulutada aega raamatupidamistegevustele pakkudes väga lihtsat ja kasutajasõbralikku raamatupidamistarkvara :)

Raamatupidamine alustavale ettevõtjale

 

Väikeettevõtjale lihtsaim ja mugavaim lahendus

1. SimplBooks raamatupidamistarkvara on väga lihtne ja mugav kasutada – alustades lihtsast hinnastamisest ja veebipõhisest ligipääsust, kuni tarkvara disaini ja automaatsete funktsioonideni. Lisaks on meil kontrollitud raamatupidamispartnerid, kelle käest saate alati raamatupidamisteenuse vajalikus mahus sisse osta.

2. Meil on olemas alati abivalmis ja sõbralik tasuta klienditugi, kes aitab sind, kui sa SimplBooksi kasutades hätta jääd. Võid julgelt helistada meile +372 635 0000 või kirjutada support@simplbooks.ee. Kasutajatugi on kättesaadav kell 9-16 ajavahemikus esmaspäevast reedeni, mil aitame sind suurima hea meelega! :) Kui soovid aga ise lahendusi leida, siis vaata meie kasutusjuhendeid.

3. SimplBooks tarkvara saad proovida 30 päeva tasuta riskivabalt ja mingeid siduvaid kohustusi sellega ei teki. Proovi järgi, kuidas meeldib ning ka tasulise perioodi ajal on võimalik iga hetk leping lõpetada ilma edasiste maksekohustusteta.

4. SimplBooksil on soodne hind: kõik moodulid, tasuta klienditugi ja tasuta uuendused Start paketiga ainult 14,90 €/kuu (+ km). Vaata meie pakettide kohta lähemalt siit. SimplBooks tarkvara puhul puuduvad ka igasugused lisatasud – meie kuutasule kulukaid üllatusi ei lisandu.

5. Palju funktsionaalsust väikeettevõtjale – konto loomisel juhatab programm sind mugavalt läbi vajalike seadistuste, peale mida saad juba kasvõi kohe esimese müügiarve koostada ja välja saata. Pakkumisest arve tegemine on kiire ning ka olemasoleva arve põhjal saab lihtsasti uue teha. Uue kliendi info saad laadida Äriregistrist otse müügiarvele. Sul on võimalus valida kas valmis arvekujunduste hulgast või ise kujundada endale sobivad arvepõhjad.

Ostu- ja müügiarvete sisestamine on väga lihtne – nimekiri annab kiire ja selge pildi tasutud ja tasumata arvetest. Müügitellimustest on võimalik lihtsalt ja automaatselt koostada ettemaksearved või müügiarved ning ostutellimustest on võimalik lihtsalt koostada ostuarveid. Lisaks on loomulikult olemas palgamoodul, laomoodul, tasuta e-arvete saatmine, kogu raamatupidamine koos TSD, KMD, VD ja muude aruannetega. 2020. aastal lisandusid liidesed e-poodidega WooCommerce, PrestaShop ja Spopify. ning liidesed pankadega Swedbank, SEB ja LHV. Peale selle on meil olemas liidesed EMTA, Telema, Envoice, CostPocketi ja Finbitega. Veel infot leiad meie võimaluste kohta siit.

6. Tarkvarauuendused on tasuta – uuenduste eest me mingit lisatasu ei küsi. Uuenduste kohta jagame infot tarkvara siseselt, uudiskirjas, Facebookis ning meie blogis. Võid ka ise meile välja pakkuda, kui tunned, et tarkvaras on miski puudu, mis on sulle oluline või vajaks muutmist! Konstruktiivne tagasiside on meile alati väga oluline :)

7. Kui sa soovid jagada andmeid või ülesandeid erinevate inimeste vahel, siis selleks on eelis, et SimplBooksis on piiramatu kasutajate arv. Näiteks on sul võimalik luua erinevate õigustega kasutajad raamatupidajale ja müügiosakonnale. Saad teha täpselt nii palju kasutajaid, kui sul ettevõtte jaoks vaja on. Sinu ettevõtte raamatupidamine on sinu kontrolli all ja keegi ei saa andmetega “ära kaduda”.

8. Täielikult veebipõhine tarkvara – SimplBooksi saad sa kasutada kõikjal, kus leidub internetti. Väga mugav lahendus neile, kes palju reisivad või on pidevas liikumises. Suureks plussiks on ka see, et isegi kui sinu arvuti või mobiiliseadmega midagi juhtub, siis andmed on kõik salvestatud pilve ning saad neile igal ajal uuesti ligi. Lisaks sellele on tarkvara ja andmed turvaliselt kaitstud ning varundatud.

9. Üle 10 000 kasutaja juba kasutab aktiivselt SimplBooksi. Oleme saanud ka palju positiivset tagasisidet nii Facebookis kui Google’s. Viimases on 84 arvustusega meie keskmine hinnang kasutajate poolt maksimaalsed 5/5.

10. SimplBooks webinarid – Alates 2020. aasta kevadest viime läbi raamatupidamisalaseid webinare, kus toome välja olulisemad nüansid SimplBooks raamatupidamistarkvara juures ning kasulikud õpetused SimplBooksis toimetamiseks. Kõik meie webinarid on üleval meie YouTube’i kanalil SimplBooks Eesti.

 

Meie tiim koosneb 13 suurepärasest liikmest, kellega anname endast parima, et pakkuda lihtsaimat ja mugavamat raamatupidamistarkvara :)

Viska ka pilk peale meie Facebooki lehele, kus jagame koheselt üles läinud uuendusi, meie tiimi üritusi ja saavutusi ning muidugi ka kasulikku infot raamatupidamise ja ettevõtluse kohta. Loe meie Facebooki arvustusi siit.

 

 

Tule proovi alustuseks meie DEMO versiooni siin või loo konto ja proovi kohe 30 päevast tasuta prooviperioodi siit. Kui tekkis küsimusi, helista või kirjuta meile julgelt!

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!